Bolestivý bod na prsu;-(

Anonymní
22.4.23 06:57

Bolestivý bod na prsu;-(

Dobré ráno,
mám problém s pravým prsem. Bolí mě bod nebo místo vyznačené na obr. Místo bolí když na to zatlačím nebo něčím zatlačím. Bolí to už 3 roky. Chtěla jsem jít na sono ale zrušila jsem to.Prsa mám malá. Bulku tam ja (naštěstí) necitim. Teď to ochmatávam už druhy den a bolí to tím ještě víc. Občas mi přijde, ze to jde rozmasirovat. Vím, ze nemáte kouli a pomůže mi jedině lékař ale děsím se rakoviny prsu :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1086
22.4.23 07:11
@Anonymní píše:
Dobré ráno,
mám problém s pravým prsem. Bolí mě bod nebo místo vyznačené na obr. Místo bolí když na to zatlačím nebo něčím zatlačím. Bolí to už 3 roky. Chtěla jsem jít na sono ale zrušila jsem to.Prsa mám malá. Bulku tam ja (naštěstí) necitim. Teď to ochmatávam už druhy den a bolí to tím ještě víc. Občas mi přijde, ze to jde rozmasirovat. Vím, ze nemáte kouli a pomůže mi jedině lékař ale děsím se rakoviny prsu :(

Na sono musíš. Ale bolí to pořád, nebo jen v určité fázi měsíce. Nemůže to být cysta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8896
22.4.23 07:59

Bolí porad nebo jen v nějaké fázi cyklu? Já mám na asi stejnym cystu, bolí mě občas, na dotyk, nejvíc okolo ovulace, ale někdy i úplně mimo to. Na sono musíš, rakoviny se neboj, cesta je mnohem častější a pravděpodobnější vysvětlení těchto problémů. Nic se s ní nedělá, jen se sleduje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34038
22.4.23 08:15
@Anonymní píše:
Dobré ráno,
mám problém s pravým prsem. Bolí mě bod nebo místo vyznačené na obr. Místo bolí když na to zatlačím nebo něčím zatlačím. Bolí to už 3 roky. Chtěla jsem jít na sono ale zrušila jsem to.Prsa mám malá. Bulku tam ja (naštěstí) necitim. Teď to ochmatávam už druhy den a bolí to tím ještě víc. Občas mi přijde, ze to jde rozmasirovat. Vím, ze nemáte kouli a pomůže mi jedině lékař ale děsím se rakoviny prsu :(

Chápu, že máš strach, ale když tě to trápí takhle dlouho, a nejdeš k lékaři, tak jsi sama proti sobě. Vždytˇto nemusí nic být, a zbytečně se trápíš. A nebo taky může, a tím oddalováním vyšetření škodíš sama sobě. Tak se kousni, a jdi na vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80250
22.4.23 08:20

Zbytečné se trápíš. Jdi na to sono. Bude to nejspíš nerv, od páteře. Rakovina je zrádná v tom, že neboli, a když už bolí, tak proto, že nádor utlačuje okolí. A to by byl vidět. Akze klid, objednej se na sono a uvidíš, že mám pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11982
22.4.23 08:33

Tam mě bolí od zad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.23 13:15

Odpovím hromadně a hromadně dekuji za názory. Je to místo, kde konci kostice od podprsenky z vnitřní strany(ale tím to není, nosím různé vc sportovních)Bolí to na dotek. Mám cca týden do ms. Když si lehnu na zada a začnu kolem masírovat tak bolest pomalu mizí. Zůstane jen jakoby citlivost. Nemám vysledovano jestli to mizí nebo se objevuje. Vím, ze to místo je jakoby tři roky citlivější. Často se mi blokuje krční pater, obavám se, ze muže jít o nádor, ktery metastazuje do kosti :(
Jdu si objednat sono on-line.

• Citovat
  • Upravit
3634
22.4.23 13:22

Tak to ti nezbývá než se bát dál, protože bez doktora příčinu jaksi nezjistíš. Tak přeju úspěšné bojení další dlouhé roky! :kytka:

Ne, tohle fakt nechápu. Máš to roky ale nenapadlo tě se zeptat alespoň na gyndě?
Je ironií, kolik lidí ze strachu z rakoviny nechodí na preventivní prohlídky, aby právě díky jejich zanedbání nakonec rakovinu měli :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
22.4.23 14:12

@Jazmine nenapadlo. Na gynekologii chodím, tak jak mám taky na preventivní prohlídky. Sono jsem si zkusila objednat on-line. V pondělí si tam zavolám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3634
22.4.23 14:31
@ToDe píše:
@Jazmine nenapadlo. Na gynekologii chodím, tak jak mám taky na preventivní prohlídky. Sono jsem si zkusila objednat on-line. V pondělí si tam zavolám.

Bolí tě to 3 roky, na co jsi prosím tě čekala? Víš vůbec o tom, že až 90 procent nádoru prsu, pokud je zachycen včas je řešitelný naprosto banálním chirurgickým zákrokem? A že pokud se vyndá včas, ženy ani nikdy rakovinu nemají, jen občas chodí na kontroly? Vždyť to do nás různý Anny K., Jůlie Slováčkové, Avon pochody a jiný kampaně cpou horem dolem. Čas je to oč tu běží a ty to 3 roky neřešíš??

U tebe se o nádor pravděpodobně nejedná, nemáš bulku. Myslela bych si, že to bude cysta. Ale stejně, tohle mi prostě hlava nebere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
22.4.23 14:35

Zas kdyby to byla rakovina, tak po 3 letech už tu nejspíš nejsi..,
na sono mazej, mělo by tě to uklidnit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3634
22.4.23 14:39
@Karamba2020 píše:
Zas kdyby to byla rakovina, tak po 3 letech už tu nejspíš nejsi..,
na sono mazej, mělo by tě to uklidnit ;)

Hele rakovinu asi nemá, ale tohle blbost. Můj strýc neřešil celý život nic zdravotního, nechtělo se mu k doktorům. X let ho bolela čelist, furt že jen zuby, vzal si prášek a tím to skončilo. Když ho začaly bolet po x dalších letech záda + jiné další zdravotní potíže a konečně se někam dokopal našli nádory. Ale jako obrovský o velikosti tenisáků + metastáze snad úplně všude. Rakovina v něm pomalu rostla řadu let. Pak to bylo už velmi rychlé…Bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
22.4.23 18:11

@Jazmine aha, dík, nevěděla jsem - myslela jsem, že bez léčby by u karcinomu prsu nebyla šance přežít 3 roky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3634
22.4.23 18:32
@Karamba2020 píše:
@Jazmine aha, dík, nevěděla jsem - myslela jsem, že bez léčby by u karcinomu prsu nebyla šance přežít 3 roky..

Hele nevím jak u karcinomu prsu, ale obecně myslím že je to dost individuální. Někdo má rychlé metastázování do okolních tkání, tedy agresivnější formu, jiný s tím může chodit léta bez nějakých obtíží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
22.4.23 18:58

@Jazmine objednala jsem se na sono on-line, zkusím ještě zavolat i gynekologovi.Ale tyhle příběhy o někom s něčím, prosím, ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí