Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
Potrebuju radu od zkusenejsich mamin. Mate nekdo zkusenost s bolenim v podbrisku od ovulace?
S manzelem jsme meli nechtene tuleni, a jelikoz si od porodu prvni dcery nepocitam plodne dny tak nic nevim. Obcas „juknu“ na hlen ale jinak nic nebyl duvod. Cyklus mam nepravidelny od 28-40 dni takze neco pocitat je marne. Posledni MS 21.1.2015 trvala asi 8 dni, 2.2. a 6.2. 2015 jsme spolu spali. Trochu bilkovy hlen byl nekdy mezi 2-6.2 takze v dobe tuleni. A od patku 6.2.mam boleni v podbrisku. Cely den me boli v podbrisku, nekdy vic nekdy min. Jako pred ms. Obcas bolest prave bradavky, takove pichnuti. Prvni tehu jsem zjistila kdyz jsem zacala zvracet… Myslite ze jsem mohla otehotnet, nebo ty bolesti jsou „jen tak“ cystu jsem nikdy nemela, vytoky taky ne. Na test je brzo. Dalsi ms cca za 35 dni tj. 24.2. Dekuji za nazory, byly bych rada tehu ![]()
@Ondrášovka.N píše:
S tuleni neotehotnis, bud v klidu
Tim bylo mysleno meli pohlavni styk ![]()
@zanetka2712 píše:
Jsou i těhulky ktré menstruují, zkus test a uvidíš
test aktualne ted a nic. Do ms mam jeste 15 dni na testy je brzo ne?
@Gambo píše:
Tim bylo mysleno meli pohlavni styk
Aha tak to jo. Ja takovou reci nemluvim.
@Ondrášovka.N píše:
Aha tak to jo. Ja takovou reci nemluvim.
aha, no kazdy tomu rikame jinak… Nejaky nazor na muj problem?
Jsem na tom na chlup stejne jako ty. taky jsem zvedava co cas prinese ![]()
@Gambo píše:
aha, no kazdy tomu rikame jinak… Nejaky nazor na muj problem?
Ze mas zkusit test pripadne s testem pockat do ms
@kar-maa píše:
Jsem na tom na chlup stejne jako ty. taky jsem zvedava co cas prinese
Jsem netrpeliva, dnes jsem delala test i kdyz vim ze je brzo, no ale uz bych neco chtela vedet. Cekat do ms je dlouha doba. Bolest je cely den a obcas prave prso. Leve nic, ale to i v prvni tehu „mlcelo“ nebylo v nem mliko. Tak nevim. Snad nekdo bude moudrejsi ![]()
@Ondrášovka.N píše:
Ze mas zkusit test pripadne s testem pockat do ms
tak cekala jsem neco jineho. Treba ze v tehu bricho boli ale az treba 20 den nebo tak. Ale dekuju to je dobre vedet…
Tak mě břicho bolelo jako před MS asi týden před očekávanou MS, ta ale nepřišla a byla jsem těhu…jiné příznaky jsem neměla, ale bez testu to stejně budou jen spekulace..
Jasne test je test. Vsude ctu ze bricho boli pred ms cca tyden, tak jak pises. Ale vic jak 14 dni nikdo nikde nepsal. Tak budeme cekat. Se zblaznim. Boli me nekdy hlava a nechci se cpat praskama…
Tak bolesti mají asi jasnou příčinu, teda aspoň doufám… ![]()
@Gambo a jak te to bolelo? Mě bolelo jeden den a dost az jsem se bala..a pak nic. Ale bylo to trochu jiné než MS. To jsii mela příznaky dost brzo. Kolik dni po sexu? Máš štěstí. Gratulace!