Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lollitka Měla jsem myslím Eziclen. Večer a brzy ráno jsem vypila půl litr přípravku a zapila dalším litrem čiré tekutiny. Nesnáším tu chuť umělého sladidla. Břicho mě při kadění nebolelo vůbec.
Mě moc do injekce dát nemohli protože to bylo v ordinaci mimo nemocnici, takže úplný drijaky dát nemohou. Lepší je to v tom že z Tebe po chvilince vyprcha a nemusíš řešit doprovod. Jo já sestricce vyprávěla jak mě manžel vzal na vrazednou túru a ona mi pak povídala že tam měli pacienta co jim říkal že je na nákupu v Kauflandu…oblbne Te to no takže můžeš mluvit kapku z cesty ![]()
To záleží asi co Ti dají…mají možnost tlumení a případně úplně sedace, ale to myslím není tolik běžný
@azaleila píše: Více
No běžným lidem asi fungují, ale mně během mé léčby na psychiatrii napíchali Apaurinů tolik, že na běžnou dávku už mám rezistenci, resp. mě to vůbec neoblbne a nezklidním se. A po tom Tramalu mě to stejně bolelo. Dormicum mi funguje lépe, tak jsem ráda, že jsme se letos s Dr. dohodli, že mi dají to.
Měla jsem do žíly Dormicum a musela jsem s sebou mít povinně doprovod. Říkali mi, že si to vyšetření nebudu vůbec pamatovat, ale tak mimo jsem nebyla. Dívala jsem se spolu s lékařem na obrazovku a bavila se s ním. Lehce mimo jsem ale byla, nějaké části konverzace jsem si vybavila až zpětně. A něco asi vůbec 😁
Gastroskopii jsem pak měla už bez medikace a ta nebyla vůbec příjemná.
@Anonymní píše: Více
Ne, chtěla jsem to zvládnout bez toho.
Já byla dvakrát. Poprvé s injekcí proti bolesti, byla jsem jak po dvou skleničkách vína a nebolelo nic. Podruhé bez injekce, potřebovala jsem řídit, tak jsem řekla, že zkusíme bez a kdyžtak to píchnou kdyby to nešlo a překvapilo mě teda, že taky úplně v pohodě.
No a jednou jsem to taky dostala tak jsem tam volala a sestra říkala, že s tamponem v pohodě, tak jsem šla.
Popravdě, za mě nejhorší byla ta dieta a vypít ten hnus o 4 litrech ![]()
Ja mam litry dva ale i tak jsem hotova. Nemam zizen a piju protozr musim a boli mi zakudwk jak jsem prepita ![]()
U nás prý dávají slabší dávku a pamatuji si všechno, žádný výpadek.
Ještě jsem se ptala sestra, co to jako mělo dělat a prý si nebudu nic pamatovat.
Jo pamatuji si celou cestu tam i zpět a při cestě zpátky všechny nedokonalosti na obrazovce.
A jak to chodí s jídlem dnes už teda si nic nemohla. Jist? Nebo něco dietní ještě jo, ale pak už ne?
@Tianhou rajsky plyn jr lepsi nez injekce? A jak clovek vypada po tom plynu? To rika clovek blbosti? A u injekce spí?