Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
S neznámou bolestí hlavy, která mě budí ze spaní a dělá se mi z ní zle, bych šla bez dalšího k doktorovi.
Postup je kolecko po doktorech, od praktika na neurologii, EEG, MRI, ale i ocni, endokrinologie aj. aby urcili diagnozu a vyloucili jine vice ci mene zavazne priciny (tlak v oku az napr. nador)… pokud je to migrena tak se hledaji spoustece, napr s gyndou zmena antikoncepce… a vyfasujes leky na migrenu (casto bezne leky na bolest nefunguji)
@maminaAJ Ne, to mi nevadí
@maminaAJ Kolečko mám dělané před půl rokem. Migrény jsem mívala cca 1× do měsíce, teď jen když jsem ve velkém stresu atd…, to mi delalali už podruhé MR mozku, odběry, v normě. Co užívám hořčík a protahuji krční páteř, migrény minimálně, teď ty spánky
, je to fakt hnusné. Před 2 měsíci jsem byla na kontrole na neurologii tak jsem se zmínila, to bylo období kdy to bylo fakt jeden den, a doktorka řekla že to nic není, že si mám vzít prášek
Na očním jsem.byla.pred rokem, vše v pořádku.
Antiko neberu.
@Anonymní píše: Více
ses dobrej orisek
![]()
hmm, pokud se v tvem zivote nic nezmenilo a migrenu na sobe poznas, tak nevim… nevadi ti trebas tohle extremni pocasi, vykyvy tlaku? hodne slunka? uzeh? ono kazdy starnem a vadi nam veci co bylo driv ok?
ja v tomhle pocasi migreny mivam (a driv jsem nemivala)
neodvazuji se napsat ale samozrejme me napadaji i ruzne dalsi nepekne diagnozy, ale vis jak, do hlavy ti nevidime… ![]()
@maminaAJ nic se nezměnilo právě. Zkusím ještě jednou to oční pro klid. Co tě proboha napadlo ještě za diagnózu? ![]()
@Anonymní píše: Více
promin ze jsem neco psala (spechala jsem a necetla to znovu jestli to je ok), rozhodne jsem te nechtela desit, to je spis povzdech na doktory aby kdyz se neco deje nezapominali proklepnout i ty dalsi diagnozy… ne ze kouknou do papiru ona ma migreny, boli ji hlava tak co by chtela?
@maminaAJ přesně tak, taky se mi zdá, že jak má člověk diagnózu migreny, tak nad nímpak už vždy mávnou rukou
Ahoj, poradí prosím někdo? Cca měsíc se mi stane, že mě na jeden den bolí levý spánek, někdy mě to vzbudí i ze spaní a z toho nepříjemného tlaku/bolesti/píchání se mi dělá až zle. Jenomže teď už třetí den jedou oba, není to to měkké místo na spánku ale těsně nad ním už ve vlasové části. Během dne se střídá chvíle klidu pak zas bolí aporad dokola. V noci jsem se vzbudila a už zo zase jelo. Máte někdo zkušenost a řadu co s tom? Děkuji