Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím, kolegyňky,
chtěla jsem se vás optat, nezkoušel jste někdo kosmetiku Bomb cosmetic ( myslím ty koule do vany: http://www.poshme.cz/kosmetika/ )?
Ohromně se mi vzhledově líbí, myslím, že je jako dárek dokonalá pro moji maminku, jen by mě zajímalo, jestli taky pěkně voní a jestli nějak nebarví pokožku. Máte zkušenosti?
@VelitelkaRoty pár jsem jich už vyzkoušela, vždy to byl moc příjemný relax, kůže byla po koupeli krásně jemná a hydratovaná. Voní příjemně, ne přehnaně, to bych nesnesla. A pokožku nebarví, tedy aspoň ne ty, které jsem vyzkoušela.
Vyzkoušela jsem už i několik mýdel, třeba to noční potěšení, když se tím umyješ, tak v proudu vody vidíš tu barvu, ale na kůži Ti nic nezůstává a voní luxusně ![]()
@mismurka Moc ti děkuju za skvělou recenzi, dost mě potěšila. Odpověděla jsi mi přesně na to, co jsem potřebovala vědět
Na ta mýdla jsem se taky dívala, a náhodou zrovna to Noční potěšení mi padlo do oka jako první, hned potom to mýdlo s lékorkama, to vypadá senzačně ![]()
@VelitelkaRoty nemáš zač
to lékořicové jsem chtěla taky zkusit, ale v době, kdy jsem dělala objednávku, ho zrovna neměli, já můžu lékořici všude a ve všem od mala ![]()
@mismurka Taky ji mám moc ráda, hlavně Lékorky od Joja
Už jsem si tam udělala objednávku, tak až budu mít to mýdlo doma, můžu napsat, jaké bylo ![]()
@mismurka Ahoj, tak mi normálně už balíček dorazil
To lékořicové mýdlo voní krásně. V reálu vypadá stejně jako na obrázku. Jednu tu balistiku do vany už jsem otestovala (ten modrý donut Červánek) a je to úžasné! Voní to krásně, přirozeně, nechemicky (čehož jsem se obávala…). To lékorkové mýdlo i balistiky určitě doporučuju. Náhodou balzámy a ty svíčky jsi od nich neměla?
@VelitelkaRoty svíčky ne, balzám si teď nejsem jistá, jestli byl přímo bomb cosmetics nebo od jiné firmy (dala bych ještě vědět), objednávala jsem to totiž z jiných stránek, i s dalšími produkty od jiných firem.
@VelitelkaRoty tak to byla jiná firma, od bomb mám jen mýdla a balistiky
Já ty bomby do vany miluju!
relax a i krásně voní a pokožka je hebká. Objednávám na anabela.cz ale dodání jim trvá pěkně dlouho už… ![]()