Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
S manželem se nám líbí dva motivy od jednoho pro čechy neznámého malíře. Našli jsme to na internetu a chtěli bychom to vytisknout a nechat zarámovat a zasklít a dát si domů. Plátno bych moc nechtěla-je to horší na údržbu. Ideálně barevný tisk na papír, zasklít a obyč lesklý černý rám. Fotky bych donesla na flashdisku.
Bylo by to ve formátech cca 85×35 cm a cca 80×70 cm.
Nevím zda se musí dokládat účel kvůli autorským právům nebo něco na ten způsob a taky kolik mě to může cca stát ( to vytištění ).
Hlavně si zjisti, jak je ta fotka velká, jaké má rozlišení, protože na takhle velký formát většinou běžná fotka z netu nestačí.
Tady máš pro představu tabulku, jaké rozlišení je pro tisk třeba http://www.tisk-fotografie.cz/…ena-rozlieni
Ceny se budou lišit podle materiálu, běžný lesk je něco kolem 1300 za m2.
U nás jsou chráněné autorsky i fotky děl, ale pokud někam dorazíš s potřebným rozlišením a bude to něco neznámého, tak to bez řečí udělají.
Koukala jsem i na ten slevový kupon v dm kde za 499 udělají tisk na plátno…nechce se mi za dva obrázky dát okolo 3000 kč… ![]()
to rozlišení bude asi problém no…nevím jak to zjistím…
@Anna Ada Jukneš do vlastnosti souboru. Za těch 499 ti ale určo neudělají rozměry, co jsi uvedla. To bude cena za nějaký menší.
@Anna Ada jj, většinou je levnější juknout se po netu, jestli se někde neprodává ofiko reprodukce.