Bonding při plánovaném císaři Podolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74
27.2.14 20:30

U nás v havířovské porodnici je bonding po císaři možný pouze u tatínka, maminky nejsou údajně po anestezii schopné miminko uhlídat hodiny na svém břichu a hrudi..za týden mě tam čeká plánovaný císař, tak jsem sama zvědavá 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1294
27.12.14 07:35

@Fiialka
Muzu se zeptat, jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2692
28.12.14 14:56

@arnaa Nedopadlo, řekli, že je na sále moc chladno a že tam i zabalený děti nechávaj jen chvilinku. Spíš si ale myslím, že šlo o čas, zdržovalo by to. Císaře tam byli jak na běžícím páse a já šla první, po mě další snad čtyři. Takže jsem ho měla u obličeje, držel ho tatínek, ale tak pár minutek, dalších pár minut mě došili a šup na jip. Pak mi ho přivezli až po x hodinách. Narodil se 11,22 a viděla jsem ho v 17 hodin! Když děti vezli na jip (vozej hromadně) ve 14 hodin tak prohlásili nám maminkám pár hodin po císaři, že čerstvá miminka ještě nevezou, že blinkaj plodovou vodu. Docela zklamání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1294
29.12.14 10:11

@Fiialka
Tak to me mrzi.:-( Mam docela depku, ze takova - z hlediska selskyho rozumu naprosto prirozena a dulezita- vec jako je kontakt cerstve maminky s miminkem je v ceskych porodnicich problem… Fakt si neprijdu jako nejaka silena alternativni matka, ale fakt nejsem schopna najit porodnici, kde by mym nekolika pranim vysli vstric…
Kazdopadne ale gratuluju k Jonaskovi.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2692
29.12.14 11:02

@arnaa Bohužel je to tak jak říkáš :think: Jestli je to tím, že jim to narušuje zaběhlou rutinu nebo jestli by jim to dalo navíc práci pak matku otřít nebo jestli by to prostě jen zdržovalo. Myslím si, že se to časem třeba zlepší ta situace s bondingem, ale to už já rodit nebudu :,( Dík za gratulaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková