Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Rodila jsem v jilemnické porodnici a porod byl opravdu zážitek. Jaký jste měli vy Jilemnici??
@zuzlinka92 je to ráda slyším, mě to tam teprve čeká…tak ne že sem budete psát nějaké hrůzy
![]()
Já tam rodila v roce 2007 a naprosta spokojenost. Vše bylo super. Škoda, že jsme se odstěhovali tak daleko, musela jsem rodit v jiné a nedalo se to srovnat.
Tak já v Jilemnici rodila už dvakrát a byla jsem moc spokojená ![]()
V Jilemnici jsem rodila loni v říjnu a naprostá spokojenost a to jsem tam byla týden
vstřícné a milé sestřičky a doktoři jakbysmet ![]()
Já se musím přidat ke spokojeným maminkám. Jilemnice od nás není zrovna kousek ( cca 35 km ),ale dle dobrých ohlasů jsme zvolili právě tuhle porodnici. A udělali jsme nanejvýš dobře!!! Já byla ( v r. 2012) vyjukaná prvorodička a všichni na mě byli tak strašně hodní, doktoři, sestřičky, porodní asistentky, pěkné prostředí… se vším po porodu pomohli, bez otálení poradili. Byla jsem na nadstandardu, jídlo bylo moc dobrý ( na nemocnici, řekla bych, až moc dobrý
)… jestli Bůh dá a my budeme znovu plánovat cestu do porodnice, tak nebudeme váhat ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.