Bonprix - bunda softshell pro plnoštíhlé

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
31
11.11.22 11:30

Bonprix - bunda softshell pro plnoštíhlé

Ahojky, prosím dámy je tu někdo, kdo má dobrou zkušenost s bundami (podzim) z Bonprixu? Nikdy jsem tam nenakupovala, ale dle obrázků se mi tam líbí docela cenově dostupné bundy.. Ideál asi softshell, ale kdybyste některá měla jakoukoliv podzimní, prosím o zkušenosti 🙏🏻 🙏🏻Jak sedí velikost, jestli je pod zadek, jestli je fajn materiál atd atd. Já mám 180cm a velkej zadek :lol: a celkově jsem taková macatá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2423
11.11.22 12:23
@Beruska87 píše:
Ahojky, prosím dámy je tu někdo, kdo má dobrou zkušenost s bundami (podzim) z Bonprixu? Nikdy jsem tam nenakupovala, ale dle obrázků se mi tam líbí docela cenově dostupné bundy.. Ideál asi softshell, ale kdybyste některá měla jakoukoliv podzimní, prosím o zkušenosti 🙏🏻 🙏🏻Jak sedí velikost, jestli je pod zadek, jestli je fajn materiál atd atd. Já mám 180cm a velkej zadek :lol: a celkově jsem taková macatá :mrgreen:

pokud jsi vysoká a macatá, tak budeš vypadat jak krabice - co si třeba koupit vlněný kabát v lichotivém střihu. Nebudeš vypadat jak dělnice na procházce na Sněžku, teplo ti bude možná ještě větší. Docela by mě zajímala fotka té bundy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
11.11.22 12:34

@Prosimklid lichotivý kabát mám, hezkou zimní bundu taky, větrovku i džísku, ale nemám žádnou sportovní bundu pro chladnější dny. Delší abych schovala ten zadek. Pas mám, nevážim 100kg, ale potřebuju si k teniskám na mikču hodit bundu a běžet pro malou do školky nebo s ní na hřiště 🤷🏻‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39442
11.11.22 13:42

@Beruska87 Ja nedavno koukala zrovna na tu ruzovou na konci, i kdyz spis nahodou mi tam „skocila“,kdyz jsem se divala po jinych vecech, ale dej kdyz tak i na ty recenze pod tim, snad pomůžou. Je tam vzdy uvedeno, jakou ma ten kupujici velikost, kolik meri a tak.

Ja uz mam od nich nekolik veci, ale prevazne pyzama, ovsem muzu potrvdit, ze snad ve vetsine pripadu u jich brat o cislo mensi, i kdyz zalezi ale na tom, co clověk kupuje.
Vsak třeba napis, pro co ses rozhodla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
11.11.22 15:11

@Beruska87 Mám odtamtud tu softshellku z druhé fotky, jen červenou s bílými puntíky. Spokojenost. Mám ji, tuším, dva roky a pořád jako nová. A že ji nosím dost - do města, ven s dětmi i se psem, takže šetřená určitě není. Mám od nich i černou softshellku bez kapuce a tu téměř nenosím. Tato mi líp sedí i je taková veselejší. Má možnost stažení uprostřed pasu takovou vnitřní „olivkou“, ale to mám na volno. Jediným mínusem je pro mě dlouhá šňůrka uprostřed zadního dílu, ale já si ta uvázala „mašli“, na to reflexní prvek a je to pro mě vyřešené. Ale tak zase někdo to může mít utažené/uvolněné jinak nebo je na to zvyklý, já do té doby měla vždy bundu jen těsně přes zadek, tato je delší. Pro mě to na rozdíl od té klasické černé softshellky byla moc dobrá koupě. Na moji postavu velikostně sedí v případě této bundy běžné číslování. Macatá jsem hodně, zadek mám normální, ale jsem široká hlavně přes břicho a stehna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2512
12.11.22 07:37

Z Bonprixu kupuju pravidelne, je dobre koukat na hodnoceni pod produktem, kde ostatni pisou, zda velikost sedi nebo zda je lepsi koupit mensi/vetsi.
Jinak jsem tlusta a bund mam z Bonprix nekolik a spokojenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák