Horkovzdušná fritéza za 1000 kč ?

9.11.22 10:08

Horkovzdušná fritéza za 1000 kč ?

Ahoj,

Je reálné koupit nějakou funkční horkovzdušnou fritézu okolo cca 1000 kč? Měla jsem vyčíhnutou jednu v Lidlu, ale než jsem se rozhoupala akce skončila.

Chlap začal dodržovat fitness stravu jako vařené kuřecí ve vodě a fazolky atd a samozřejmě jen vařené mu nechutná, ale chce to kompletně bez oleje a čerstvé a mě se zase nechce obden dělat v troubě že jo.

Tak mě napadla na ty jeho pidi porce ta fritéza…. A zda to vlastně v té fritéze jde bez oleje?

Stačí malý objem, jí malé porce, takže asi stačí nějaká obyčejná. Taky jak chlapa znám, tak ho to za pár týdnů (no možná i dnu) přestane bavit, takže prostě za to asi víc jak 1500 kč dát nechci.

Jediný co mě napadlo je ještě, aby to možná umělo i péct zdravé dezerty typu muffiny atd. Ale to nevím zda bych se do 1500 kč vlezla.

Má někdo nějaký tip? Dražší brát nebudu, protože jak říkám to nadšení z něj minimálně o vánocích vyprchá, takže to ani nedoporučujte.

Díky za tip 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36171
9.11.22 10:20

Na něco je třeba trocha oleje, neco bez. Já mám z Lidlu tu větší a používáme ji často. Udělám v ní i celý kuře, je fakt dobry šťavnatý. Když máš starší pečivo tak to tam stupnu na 2 min a je krásně křupavý. Dělám v ní hranolky, opečený brambory, maso, má i program na chleba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.11.22 10:44
@JancaS84 píše:
Na něco je třeba trocha oleje, neco bez. Já mám z Lidlu tu větší a používáme ji často. Udělám v ní i celý kuře, je fakt dobry šťavnatý. Když máš starší pečivo tak to tam stupnu na 2 min a je krásně křupavý. Dělám v ní hranolky, opečený brambory, maso, má i program na chleba.

a kterou máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36171
9.11.22 11:26
@Levandulová voda píše:
a kterou máš?

Oni už ji asi nemají. Ale mám tu jejich lidlackou značku. Stala kolem 2 tis, ale pak ji měli ve výprodeji za 1300. Já sem chtěla právě velkou protože nás je 5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.11.22 12:01
@JancaS84 píše:
Oni už ji asi nemají. Ale mám tu jejich lidlackou značku. Stala kolem 2 tis, ale pak ji měli ve výprodeji za 1300. Já sem chtěla právě velkou protože nás je 5.

díky a dá se v tom dělat třeba i pizza? samozřejmě množství co tam narvu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36171
9.11.22 12:14
@Levandulová voda píše:
díky a dá se v tom dělat třeba i pizza? samozřejmě množství co tam narvu?

To jsem ještě nezkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.11.22 13:53

Tedka mají v akci tuhle :think: :think: :think:

https://www.alza.cz/…d6347730.htm?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...