Akutní forma boreliózy u dítěte

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1013
21.11.13 11:28
@Anonymní píše:
No kamarádka z toho ma zanet mozku, zítra ma jit na tu punkci. ach jo, uz takhle mela v zivote smulu a když konecne to vypadalo ze se staví na vlastní nohy a vse uz pujde tak tohle :,(

Něco se zkusit dá ale kam Vám poslat informace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
21.11.13 11:30

@Marka76
Tak určitě je člověk rád, že žije. Znám právě případ, kyd byl člověk opravdu ve stavu invalida právě z důvodu výrazně zhoršené nepohyblivosti a dnes normálně funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
21.11.13 11:32
@Lexoid píše:
@Marka76
Tak určitě je člověk rád, že žije. Znám právě případ, kyd byl člověk opravdu ve stavu invalida právě z důvodu výrazně zhoršené nepohyblivosti a dnes normálně funguje.

Já taky normálně funguju :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
21.11.13 11:35

@Marka76
Já přeci neříkám, že ne!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
20.1.15 08:20

borelioza

Dobrý den, obnovuji diskuzi. Chtěla jsem se zeptat, u mého dvanáctiletého syna objevili na konci srpna 2014 boreliozu. Dostal ATB na 14 dní. Teď jsme byli na krev a má pořád zvýšené hodnoty. Doktorka mi řekla, že je to normální, přeléčené to bylo a další odběr až tak za rok. Je to opravdu normální, že když to přeléčí, hodnoty jsou i po půl roce zvýšené, že se to neřeší? Čeká ho teď období největšího růstu a ať nemá třeba problémy s klouby. Nebo co s tím mám dělat. ještě přemýšlím, že navštívím mého známého, velmi dobrého homeopata. Ale než mu budu volat, ráda bych věděla, jaké mám možnosti. Díky za odppověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
20.1.15 08:32

http://www.infekce.cz/DoporLB11.htm
@mall1976
Tam se doctes…
S tema protilatkama je to tak, nezmizi hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
20.1.15 08:33

Jjeste me napada, ze boreliove poradny byvaji na infekcnich klinikach, muzes si tam zavolat o konzultaci. Jiste lepsi, nez toto resit homeopatii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
20.1.15 09:13

@mall1976 Ahoj sama se s borelioou lecim uz půl roku..a 14 dni atb opravdu nestačí a na jake koliv infekcím tovlecit neumí a nechtějí!! uz mam atb druhy mesic a prý tim zdaleka nekončím..hledej jineho doktora a syna detoxikuj…homeo určíte nepomůže…nejdříve musi nastoupit chemie a po lecbe pak bylinky po případe homeopatie..ver mi!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
7.8.15 12:36

Ahoj holky, máte některá zkušenost prosím že vás něco stiplo, nateklo, bolelo, okolo červené pak v podstatě celkem ok a v teplu začalo zase svěřit, zčervenání, trochu bolelo? u dr jsem byla, myslí na borelióza ale krev mi nebrala atd napsané mám ale zítra jedu na dovolenou tak pořád nevím jestli je brát nebo počkat po dovolené. Nic mi není kromě fleku, jen asi únava ale to může být i z počasí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
7.5.22 07:33

Test

Dobrý den, dcera měla loni v září pravděpodobně klíště. Bylo tak malinkate, že nešlo rozeznat. Nějak v říjnu dostala teploty a kašel, měla bolest v krku. Dostala antibiotika. Dr jsem to říkala, nějak to, neřešil. Kdyby jsme šli teď na krev, pozná se, že má bolerioza? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9728
7.5.22 07:55

@Mefag-r
Odběry k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...