Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tohle vypada spis jako alergicka reakce nez borelka. Ta ma okolo jeste cerveny prstenec.. Kazdopadne, letos jsou komari fakt maso, takze jsou jedovatejsi nez obvykle co tak slysim z okoli.
@Scara píše:
Tohle vypada spis jako alergicka reakce nez borelka. Ta ma okolo jeste cerveny prstenec.. Kazdopadne, letos jsou komari fakt maso, takze jsou jedovatejsi nez obvykle co tak slysim z okoli.
Jo? No jako já ty stipance měla 2 týdny, hrůza, už tohle bylo divny jak to nemizelo.
Já nechci byt hypochondr ale mám dva kamarády který mají zničeny život díky borelioze - u obou zanedbaná, jeden má těžký deprese a žije v neustále bolesti - bud hlavy nebo kloubu, vadí mu hluk, světlo…druhy to samé ale v mírnějších projevech (teda ten do toho pije a kouři). No bojím se, radši bych si snad dala na 2 týdny atb jen tak ![]()
@Anonymní píše:
Jo? No jako já ty stipance měla 2 týdny, hrůza, už tohle bylo divny jak to nemizelo.
Já nechci byt hypochondr ale mám dva kamarády který mají zničeny život díky borelioze - u obou zanedbaná, jeden má těžký deprese a žije v neustále bolesti - bud hlavy nebo kloubu, vadí mu hluk, světlo…druhy to samé ale v mírnějších projevech (teda ten do toho pije a kouři). No bojím se, radši bych si snad dala na 2 týdny atb jen tak
Tak si kup v lékárně test a udělej si ho. Stojí asi 400.-
Ahoj holky,
před 6 týdny mě dvakrát stipl komár, nemizelo to, pak to svědilo, já to skrabala, napatlala vším možným. Ve výsledku se mi udělala taková sucha vyrážka, cerveny flek…byly v tom i stroupky.
V této fázi to viděla doktorka a řekla ze to borelioza určitě není a ze to mám jen mazat.
Po 2 týdnech žádné větší zlepšení, jen se to zvesilo a zmizely strupy, flek byl hladký. To jsem za ni šla znovu, opět řekla ze to není borelioza a dala mi už mast s tím ze to za týden zmizí.
Mazu 3 dny a bledne to.
Mám z boreliozy šílený strach a nevím proč mi nevzala krev. Mám na tom trvat? Nebo fakt myslite ze to je ok když to teď už bledne?
Příkládam fotky.
Dekuji za rady