Dcera a nový přítel

Anonymní
15.8.20 22:03

Dcera a novy pritel

Ahoj, za jak dlouho jste predstavili diteti noveho partnera? Dcera vi, ze nekoho mam, rikam ji ze k nemu jedu, nema s tim problem, tak nevim jestli ji ho predstavit je porad veliky krok i kdyz o nem uz vi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
15.8.20 22:08
@Anonymní píše:
Ahoj, za jak dlouho jste predstavili diteti noveho partnera? Dcera vi, ze nekoho mam, rikam ji ze k nemu jedu, nema s tim problem, tak nevim jestli ji ho predstavit je porad veliky krok i kdyz o nem uz vi.

Záleží na věku.. U mě cca rok.. Ale mladšímu byly 4, starší věděl víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.20 22:19

@martina.se dceri je 7 let.

• Citovat
  • Upravit
72725
15.8.20 22:21
@Anonymní píše:
@martina.se dceri je 7 let.

Chlap mi svého syna představil po měsíci.. Bylo mu 6.. A v pohodě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.20 22:24

@martina.se s malou o vsem mluvim. Takze kdyz jdu za novym pritelem tak se ji ptam jestli ji to nevadi, rekne ze ne, ze je ji to jedno. Tak si rikam, ze by to snad nebyl spatny napad.

• Citovat
  • Upravit
72725
15.8.20 22:30
@Anonymní píše:
@martina.se s malou o vsem mluvim. Takze kdyz jdu za novym pritelem tak se ji ptam jestli ji to nevadi, rekne ze ne, ze je ji to jedno. Tak si rikam, ze by to snad nebyl spatny napad.

No.. My ty děcka představili s tím, že se jakože máme rádi a čekali jsme, jak si sednou atd.. Vztah super, jak kluci spolu, tak chlap s mými kluky a já s jeho svistem.. Jako problémy se můžou objevit vždycky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.20 22:37

@martina.se jasne s tim pocitam. Proste to nebude takove jako s bilogickym otcem, uz to bude jine. Tak snad budu mit taky stesti :)

• Citovat
  • Upravit
72725
15.8.20 22:39
@Anonymní píše:
@martina.se jasne s tim pocitam. Proste to nebude takove jako s bilogickym otcem, uz to bude jine. Tak snad budu mit taky stesti :)

Zkus to.. Důležité je, aby si přítel hned nekladl nároky, ale dítě něčím zaujal.
Pak uz to jde snadno.. Já měla strach u mladsiho a ejhle, strejda si ho omotal kolem prstu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.20 22:43

@martina.se taky sem mu rikala, ze kdyz bude spis jeji kamarad ze tim nemuze nic zkazit. :)

• Citovat
  • Upravit
72725
15.8.20 22:46
@Anonymní píše:
@martina.se taky sem mu rikala, ze kdyz bude spis jeji kamarad ze tim nemuze nic zkazit. :)

Jasný.. Kdyby chtěl hned vychovávat, tak narazí.. Chce to čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
16.8.20 00:23
@Anonymní píše:
@martina.se s malou o vsem mluvim. Takze kdyz jdu za novym pritelem tak se ji ptam jestli ji to nevadi, rekne ze ne, ze je ji to jedno. Tak si rikam, ze by to snad nebyl spatny napad.

Tak já bych se rozhodně neptala, jestli jí to nevadí. Ona o tvých vztazích nemá co rozhodovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová