Botičky na vbočený kotník pro dvouleťáka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
51
27.4.26 13:32

Botičky na vbočený kotník

Ahojky, syn (2 roky) má nohy do X a kotniky naklapi dovnitř. Teď nosí Bobuxy kotníkové… někdo mi ještě doporučoval DD Step kotníkové.. jaké mám koupit? Na ceně mi nezáleží.. někde jsem četla, že není dobré “uměle” tu nohu udržovat v nějaké pozici.. aby si svalstvo mohlo hezky pracovat je lepší mít normální boty a ne úplně pevné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7264
27.4.26 13:54

Ano za mě určitě je to o posílení těch svalů aby se klenba vytvořila. Ale taky je to o středu těla, někdy to jsou povolené břišní svaly atd. Zatím ve dvou letech je to ještě ok. Ale jinak můžete zkusit i fyzio a cvičení.
Jinak botičky určitě musíš podle rozměru. Délka, šířka, výška nártu. Jak má širokou patu. Ddstep třeba nemají vůbec zpevněnou patu, já dával dceři botky vždy aby byla trošku pata pevnější, ale nosila vždy barefoot. Má krásnou klenbu, byli jsme i na kontrolu u podoložky a nožky má naprosto ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4824
27.4.26 14:50

Kdo vám ty problémy diagnostikoval? Určitá valgozita je do 3 let věku fyziologická. Bylo by dobré navštívit podologa, který postavení nohou zkontroluje a případně doporučí vhodné cviky i obuv. Pokud je tam problém, obuví to nespasíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí