Botičky přes internet????

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
644
9.3.09 17:44

Botičky přes internet????

Ahojte, chtěla jsem se zeptat, kde sháníte botičky od firem Fare nebo od Essi? Já totiž nevím, kde je mám shánět a přes net se mi nechce objednávat malé botky, musí si je přeci vyzkoušet. Mají je tedy ve zdrav. potřebách, nebo kde? Já jsem malé zatím kupovala boty u Bati, ale mrkla bych se i na jiné botky (ne že bych byla nespokojená, to naopak). Děkuji za radu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6545
9.3.09 18:34

http://www.essishoes.com/

tady najdeš prodejce. Fare se myslim dají najít taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
9.3.09 18:56

na webu Fare jsou podnikove prodejny, my jsme si tam zajeli, overili, ze opravdu odpovidaji miry v mm, ktere jsou na netu uvadene, jedny boticky jsme tam koupili a dalsi uz objednavame pres net.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
9.3.09 19:49
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.4.09 07:56

prodejna botiček

www.detskeboticky.cz - kamenná prodejna sídlí v Ostravě Bělském lese v bývalém Mainlu. Určitě si vyberete.

• Citovat
  • Upravit
14079
9.4.09 08:44

U nás na malém městě prodávají Essi v normální obuvi, Santé a Fare ve zdravotní obuvi v nemocniční lékárně v krajské nemocnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marketkama
21.7.10 08:54

Byla jsem tam a vybrala, krásná prodejna, velký výběr,mohu jen doporučit. Takže www.detske-boticky.cz

• Citovat
  • Upravit
IIka
31.8.10 08:43

Ahojky,včera jsem malému koupila botky na Příbrami od essi.Stály 1000kč,ale byla to lonska kolekce,tak je tam měla za 650kč.Jsou celoroč.,kotníčkové,fakt moc pěkné. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák