Hopsadlo na rám dveří

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
363
5.3.09 23:03

Hopsadlo na rám dveří

Ahoj holky,
chtěla bych malému pořídit něco takového http://obchudekuevika.mimishop.cz/detail.php?… a chtěla bych se zeptat, jestli máte s takovýma hop:,–(lama zkušenosti. Malej má lehátko od Fischer Price, kde se mu nad hlavou točí kolotoč, hraje, vibruje. Za chvíli už ale z něj vyroste a chtěla bych mu pořídit běco pro zábavu. S velice těžkým srdcem :(((((( se s ním budeme loučit. Vždycky Matyáškovi říkáme, že lehátko rozbije a už ho nebudeme moc schovat pro sestřičku nebo bratříčka :) V lehátku skáče, to opravdu doslova :D :D :D Ještě že jsou tam popruhy. Je to malej ďáblík a smíšek. Má hrozně rád, když se s ním dělají všelijaké blbústky a myslím si, že by byl z hop:,–(la nadšený. Je to ale zdravé pro páteř miminka atd???? Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5527
6.3.09 00:50

Tak to vidím poprvé. Zajímalo by mě, jakou to má nosnost. To uchycení nevypadá právě nejbezpečněji :roll:
Jsem zvědavá, s jakou se kdo ozvete ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
6.3.09 01:04

Ahoj,
tak jsem zvědavá, kdo na něco podobného napíše nějaké kladné ohlasy, protože toto opravdu není zdravé na páteř a na nožky (děti mohou získat špatné chodící návyky, našlapují na špičky …). Myslím, že je tu dost diskusí o chodítkách a vyloženě tento typ se snad všude setkává s negativními ohlasy.
Když toto pominu, tak jak psala lulje, taky mi to nepřipadá moc bezpečné. Ale uvidíš, co ti napíšou ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
6.3.09 08:26

Tak nás před tímto a chodítkem varovala rehabka na cvičení, že netušila, že se to ještě může prodávat.
Dítě se vychyluje z pánve a taky nedopadá nikdy na celá chodidla, ale spíš na špičky, což může vést k deformaci nohou.

Snad jsem to napsala dobře..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
6.3.09 08:36

Ahoj,
neco podobneho jsme meli jenom od jine firmy tusim cam nebo tak nejak. To uchyceni, je pevne a alespon my jsme to meli nad oblozky dveri, takze to drzelo dobre, ale musite pocitat s tim ze se ta stena trochu ponici jako ze malba a udela se vam tam trochu dulek. Malej v tom vydrzel ale jenom chvilku max. 20minut a nekdo ho musel houpat :), skakat ho bavilo ale do toho daval tolik energie ze lital od jednoho futra k druhymu.Jak je to zdrave nebo nezdrave nemuzu rict nejsem doktor, ale vzhledem k tomu ze v tom dite neni pul dne ale par minut si nemyslim ze by to melo nejaky hrozny nasledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21502
6.3.09 10:23

taky jsme o tom uvažovali, ale pak jsem si přečetla všechny negativní odezvy a nakonec ho nekoupili.klárka měla navíc dost problémy s kyčlemi a měla široké balení do půl roku. podle mě je to hopsání dost velká zátěž na páteř (a nevadí, že tam je jenom chvilku…). spíš bych počkala až bude sám sedět a koupila klasickou houpačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
6.3.09 11:22

tak do toho bych nesla - tohle i choditka jsou sice asi fajn zpusob, jak dite na chvilku zabavit, ale taky jak mu znicit pater a naucit ho spatne chodit :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
6.3.09 11:34

Já myslím že jsou to vyhozené peníze, měla to pro malýho švagrová (popravdě co pro něj neměla mě nenapadá) a holky to u nich zkoušely a bavilo je to vždycky chviličku a jednu dokonce popadal hysterickej záchvat jak se jí to nelíbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
6.3.09 17:21

Já jsem to spíš chtěla jen na houpání. Že by jsme ho tam vždycky chvíli pohoupali. Místo klasické houpačky, protože ještě nesedí. V žádném případě nechci aby hopsal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
6.3.09 17:24

O kupovíní chodítka jsem ani neuvažovala. Jsem taky četla, jak to ničí páteř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
7.3.09 09:10

My meli hop:,–(lo trosku jine a male se v nem strasne libilo. Byla obrovsky zivel a na cca 5ti mesicich se s oporou stavela a porad pruzila v nozickach. Je fakt, ze to i pro nas to bylo ulehceni, abychom ji nemuseli porad drzet.
Pouzivali jsme ho i jako houpacku a bylo to fajn.
Mala v nem vydrzela 10-15minut, pak uz byla unavena a nebo chtela jinou zabavu.
Jo a uchyceni drzi v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák