Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky,
chtěla bych malému pořídit něco takového http://obchudekuevika.mimishop.cz/detail.php?… a chtěla bych se zeptat, jestli máte s takovýma hop:,–(lama zkušenosti. Malej má lehátko od Fischer Price, kde se mu nad hlavou točí kolotoč, hraje, vibruje. Za chvíli už ale z něj vyroste a chtěla bych mu pořídit běco pro zábavu. S velice těžkým srdcem
se s ním budeme loučit. Vždycky Matyáškovi říkáme, že lehátko rozbije a už ho nebudeme moc schovat pro sestřičku nebo bratříčka
V lehátku skáče, to opravdu doslova
Ještě že jsou tam popruhy. Je to malej ďáblík a smíšek. Má hrozně rád, když se s ním dělají všelijaké blbústky a myslím si, že by byl z hop:,–(la nadšený. Je to ale zdravé pro páteř miminka atd???? Děkuji za odpovědi.
Tak to vidím poprvé. Zajímalo by mě, jakou to má nosnost. To uchycení nevypadá právě nejbezpečněji ![]()
Jsem zvědavá, s jakou se kdo ozvete ![]()
Ahoj,
tak jsem zvědavá, kdo na něco podobného napíše nějaké kladné ohlasy, protože toto opravdu není zdravé na páteř a na nožky (děti mohou získat špatné chodící návyky, našlapují na špičky …). Myslím, že je tu dost diskusí o chodítkách a vyloženě tento typ se snad všude setkává s negativními ohlasy.
Když toto pominu, tak jak psala lulje, taky mi to nepřipadá moc bezpečné. Ale uvidíš, co ti napíšou ostatní.
Tak nás před tímto a chodítkem varovala rehabka na cvičení, že netušila, že se to ještě může prodávat.
Dítě se vychyluje z pánve a taky nedopadá nikdy na celá chodidla, ale spíš na špičky, což může vést k deformaci nohou.
Snad jsem to napsala dobře..
Ahoj,
neco podobneho jsme meli jenom od jine firmy tusim cam nebo tak nejak. To uchyceni, je pevne a alespon my jsme to meli nad oblozky dveri, takze to drzelo dobre, ale musite pocitat s tim ze se ta stena trochu ponici jako ze malba a udela se vam tam trochu dulek. Malej v tom vydrzel ale jenom chvilku max. 20minut a nekdo ho musel houpat
, skakat ho bavilo ale do toho daval tolik energie ze lital od jednoho futra k druhymu.Jak je to zdrave nebo nezdrave nemuzu rict nejsem doktor, ale vzhledem k tomu ze v tom dite neni pul dne ale par minut si nemyslim ze by to melo nejaky hrozny nasledky.
taky jsme o tom uvažovali, ale pak jsem si přečetla všechny negativní odezvy a nakonec ho nekoupili.klárka měla navíc dost problémy s kyčlemi a měla široké balení do půl roku. podle mě je to hopsání dost velká zátěž na páteř (a nevadí, že tam je jenom chvilku…). spíš bych počkala až bude sám sedět a koupila klasickou houpačku.
tak do toho bych nesla - tohle i choditka jsou sice asi fajn zpusob, jak dite na chvilku zabavit, ale taky jak mu znicit pater a naucit ho spatne chodit ![]()
Já myslím že jsou to vyhozené peníze, měla to pro malýho švagrová (popravdě co pro něj neměla mě nenapadá) a holky to u nich zkoušely a bavilo je to vždycky chviličku a jednu dokonce popadal hysterickej záchvat jak se jí to nelíbilo.
Já jsem to spíš chtěla jen na houpání. Že by jsme ho tam vždycky chvíli pohoupali. Místo klasické houpačky, protože ještě nesedí. V žádném případě nechci aby hopsal.
O kupovíní chodítka jsem ani neuvažovala. Jsem taky četla, jak to ničí páteř.
My meli hop:,–(lo trosku jine a male se v nem strasne libilo. Byla obrovsky zivel a na cca 5ti mesicich se s oporou stavela a porad pruzila v nozickach. Je fakt, ze to i pro nas to bylo ulehceni, abychom ji nemuseli porad drzet.
Pouzivali jsme ho i jako houpacku a bylo to fajn.
Mala v nem vydrzela 10-15minut, pak uz byla unavena a nebo chtela jinou zabavu.
Jo a uchyceni drzi v pohode.