Zahraniční e-shopy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3379
11.2.09 21:06

Zahraniční e-shopy

Ahojky,
chtěla jsem se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s internetovými obchody v zahraničí.
Já jsem nakoupila v jednom obchůdku v UK, platila jsem on-line kartou, což proběhlo v pořádku.
Kupovala jsem více položek. Na stránkách toho shopu je průběh mé objednávky, kde jsem zjistila, že jednu položku neměli na skladě a tudíž mi budou vracet asi 9.99GBP.
Jenže já vůbec nevím, jak se takové přeplatky vrací, když je to placené on-line kartou? Máte s tím některá zkušenost?
Já jim napsala do zákaznického servisu, že bych si za tu cenu vzala jiné zboží, že je to jednodušší, nežli něco vracet, tak uvidím, co mi napíší.
 y

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
11.2.09 23:59

Ahoj, když jsi platila online kartou, tak se jim tam logicky objeví číslo účtu, ze kterého byla částka stržena a tudíž vědí, kam poslat ty vrácené peníze. ;-)

• Citovat
  • Upravit
5579
12.2.09 14:11

A v jakým obchůdku nakupovalas? teda jestli to není státní tajemství… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
12.2.09 22:00
doriang píše:
A v jakým obchůdku nakupovalas? teda jestli to není státní tajemství… :D[/quote

V www.kitbag.com pár sportovních oděvů, míč a kopačky. Prodávají sportovní oblečení a potřeby. Akorát jsem byla dnes v šoku, protože zboží už mám doma :! :D . 10.2.jsem objednávala. Takže 2dny doručení (firma UPS) až do domu, a to z Menchasteru :lol: :wink: .
V českých e-shopech jsem toho nakoupila v minulosti kvantum, ale rychlost se s tím anglickým nedá vůbec srovnávat. A to jsem v UK měla standardní doručení, žádné expres.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák