Brno Ikea

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13503
24.1.09 11:04

Brno Ikea

Ahoj
mam dotaz na Brnacky ktere jezdi nakupovat do Ikei.
Vzhledem k tomu ze nase mala uz lozi po byte rychlosti motorove mysky a nektery nabytek ma dost ostre hrany tak bych potrebovala z Ikei „chranice rohu“..Jedna se o tohle…
http://www.ikea.com/…cts/90115092
U nas v Ostrave to vubec neni uz asi 3 mesice,ted to melo dojit ale zase nic a uz se nechci spolehat na mylne informace prodavajicich a divala jsem se ze v brnenske Ikei jich je dost.
Pokud nektera z vas mate cestu do Ikei muzete mi prosim vzit 2-3 baleni?
Napiste mi prosim SZ.

Moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13503
24.1.09 19:11

jsem trochu prekvapena ze diskuzi precetlo 92 uzivatelek a zadna neni zrejme z Brna a nejede do Ikei.
No sezenu si to jinak.Bohuzel muj dotaz neni zda jsem nebo nejsem tehu nebo zda mohu byt tehotna a tak to zrejme neni atraktivni dotaz.
Diky za ochotu holky :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
24.1.09 19:53

Neházej flintu do žita..... :wink:
Zrovna jsem se z OV vrátila, a pojedu tam zase v březnu. Nějak nechňápu jestli ti šlo o to chrániče poslat poštou nebo bys počkala do března, že bych je přibalila do kufru. Tak nehudruj a raději napiš vocogou. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
24.1.09 20:21

Ahoj

slo mi to ze pokud by nejaka Brnanda mela cestu do Ikei tak pokud by ji to nevadilo tak by mi je pribrala a ja bych ji poslala penize a ona mi je poslala postou.
Jinak flintu do zita jsem nehazela jen me prekvapilo ze nikdo zrejme neni z Brna :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
24.1.09 20:28

ahoj, ja jsem tez z ostravy a do brna pravidelne nejezdim a ani v nejblizsi dobe tam cestu neplanujem, takze jsem ti nemela co odpovedet… kdyby jo, ozvala bych se a pomohla… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
24.1.09 20:35

Tak napiš kolik čeho (raději SZ), já tam sfouknu v tomto týdnu. Přece nemůžeme dopustit, aby tě emimi zklamalo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
24.1.09 20:36

Jinak naše zdejší „Brno“ je samý lazar...........tak je tímto omlouvám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
24.1.09 20:36
Taminka píše:
Ahojslo mi to ze pokud by nejaka Brnanda mela cestu do Ikei tak pokud by ji to nevadilo tak by mi je pribrala a ja bych ji poslala penize a ona mi je poslala postou.
Jinak flintu do zita jsem nehazela jen me prekvapilo ze nikdo zrejme neni z Brna :wink:

u nas na SK MMB je jedna pani ktora chodi na tovar do ikeii a kupuje veci na ktore ma objednavky a potom to po zaplateni posiela postou..... :D :wink:

tak skus pozriet i na vasom ceskom MMB..... :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
24.1.09 21:40

No, tak tomu říkám pech! Zrovna dneska jsem tam byla, ale Tvůj dotaz jsem přečetla až teď :roll:
Tím Tě samozřejmě nechci naštvat. Jen si říkám, že kdybych byla ve správnou dobu na pravém místě, tj. v 11.04 na e-miminu, pak by to určo klaplo.
Kdyby se fakt nikdo neozval, tak já se tam asi taky tak do 2 týdnů otočím, takže dej vědět, ju? A hlavně nepropadej depresi a s tou flintou… počkala bych na léto, až poroste žito, ať ji nehážeš jen tak mirnix-tirnix ;)

A jak píše IVUSHA - Brno je teď samý lazar - řádí tady nějaký šílený vir, tak jsou asi všichni zalezlí a trouvnou si vylézt tak max. na e-mimino. Já jsem dneska byla v BabyExpertu a prodavačka tak strašně hekala a smrkala, že jestli jsem to od ní chytla, tak ji půjdu vlastnoručně zardousit. Prošli jsme si celá rodina minulý týden šílenou sračkou, blitím a horečkama, tak myslím, že tím by to mohlo být pro letošek odbyté. …tak dej vědět, jak jsi dopadla, aby se Ti pak těch oržků nesešlo tolik, že by sis mohla s nimi otevřít obchod

:P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
24.1.09 22:44

ahoj, bohužel to čtu až teď.....můžu tam klidně v týdnu zajet, pokud by byl ještě zájem…když tak mi napiš na mejl ddivisova@centrum.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
25.1.09 11:04

Dekuji za nabidky a jsem rada ze nakonec Brno nezklamalo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
25.1.09 13:48
Taminka píše:
Dekuji za nabidky a jsem rada ze nakonec Brno nezklamalo :wink:

My tam za chvilku jedeme , tak pisni co nejdřív, jestli ještě máš zájem. Tak max do půl hoďky vyrážíme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák