Normální cvičení pro děti - DVD

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1293
11.1.09 18:13

NORMÁLNÍ cvičení pro děti - DVD

Ahoj,
spálili jsme se „cvičením s Míšou“ z e-shopu České televize. (Jinak e-shop ČT nemůžu hanit, máme encyklopedii Kostičky a jiné věci, a všechno je dobré) - ale cvičení s Míšou opravdu ne!

Dcera ráda cvičí, ale klasicky, a cvičení s Míšou je takový praštěný hopsání, které ani mně ani dceři absolutně nic neříká (že by jakási primitivní forma aerobicu… nebo jsem opravdu nepochopila, co to má být: píseň o opici, cvičitelka skáče, klepe si rukou na hlavu, tleská, pak se bouchá do prsou, pak motá rukama… Možná dobrý na udržení rytmu, ale pro nás NEPOUŽITELNÝ, spíš to měli nazvat „tanec s Míšou“, tohle fakt cvičení NENÍ).

Nedoporučíte nějaké klasické cvičení, které je tělesně k něčemu dobré? Rytmus s Míšou /nebo co bylo záměrem toho DVD/ zatím doopravdy nacvičovat nehodláme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
11.1.09 18:22

No vidite a nase holky tanci s Misou strasne rady, umi uz vsechny kreace od a do z:-) zkuste pohledat na mmb, zadejte si do vyhledavace cviceni pro deti a tam neco najdete:-) Lucka

• Citovat
  • Upravit
1293
11.1.09 18:39

To věřím. Já chci ale cvičení, ne ve stylu tance.
Právě když jsem hledala „cvičení“, vyjela mi Míša na ČT.
Malá cvičí „se mnou“ (napodobuje mě) jenže to jsou dospělácké cviky, které dělám já , abych nebyla tlustá :lol: a to se bojím, aby si nějak neublížila.......
pamatuju si že s námi cvičili ve školce a jako malá jsem chodila na cvíčo do zrtv, jenže už si to nepamatuju.

Byla bych vděčná za konkrétní doporučení. že ostatní děti Míša třeba baví, to pochopím, ale nepomůže mi to. díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
11.1.09 18:42

Toto mě celkem točí i u nás v Sokole.
Platím si za cvičení, a vypadá to tak, že tam lítáme dokola, a následuje volná zábava, maminky tam se sebou krafou a děti tam přes sebe padaj.
Nevim co se stalo s normálním obyčejným cvičením.

Nebo existuje knížka?? byla bych vděčná za radu.
Kdysi (ale to už je hodně dlouho, to jsem snad ani ještě neměla dítě) bývalo v Kuřátkách (nebo už to tehdy byla Kouzelná školka, fakt nevím) takové normální cvičení, jakoby na posilování, aby děti měly držení těla, aby neměly povolené svaly na bříšku atd.
Nepotřebuju to k nějaké frajeřině, abyste mě špatně nepochopily, jde mi čistě o zdravotní stránku. (a po této stránce křepčení s Míšou skutečně NE).
Snad mě chápete. Že něco najdu, to je jasné, ale CO (jednou už jsem koupila špatně)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
11.1.09 19:49

Ahoj a co jóga pro děti? Viděla jsem někde ukázku, docela se mi to líbilo, ale to bylo taky v nějaké Kouzelné školce nebo tak v něčem… Možná to byla samostatný pořad pro děti, fakt si nejsem jistá.
Ani nevím, jestli by to třeba tebe nebo dceru oslovilo, jen mě to napadlo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
11.1.09 19:55

Ještě jsem našla toto, za kvalitu DVD nebo eshopu neručím, píšu jen co mi našel Google :)

http://dvd.zivotvpohode.cz/…ro-deti.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5021
11.1.09 20:07

Rozumím ti úplně přesně, sama něco podobného už poměrně dlouho marně hledám pro syna.Nakonec jsem koupila knížku dětské jógy, je to docela pěkné, i když to není přesně to, co jsem hledala.Nicméně na to zkus kouknout, syna to baví a mě připadá, že to má smysl.A obecně Portál má dobré knížky, ale spíš upřednostňuju české autory.

http://obchod.portal.cz/…y-a-pohadky/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
12.1.09 07:10

:lol: tu jógu zkusím!
Ta kniha by byla dobrá, no a můžu tedy zkusit i to cvičení pro děti,jak píše Novire - v nejhorším pak napíšu sem, jak to vypadá…

Kdysi v nějaké Oáze (myslím, to jsem já sama ale ještě byla na gymplu, takže pravěk) byla jóga, a na konci se leželo a paní vyprávěla nějaký poučný příběh - tak k tomu jsem si lehala tehdy i já :lol: coby puboš :lol:
A pak jsem tu paní viděla po letech v televizi, a bylo to podobné (světlovlasá krátkovlasá spíš určitě přes 40, možná 50, ale vypadala mladě).
Tak snad natrefím.....
Moc toho teda není, co, když člověk něco hledá.
Zelenou mají jiné aktivity, asi :lol:
Tak vám díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klarkaklarka
20.1.10 18:25

NORMÁLNÍ cvičení pro děti

Doporučuji cvičení POHYB DĚTEM - opravdu kvalitní cvičení, „krafání“ maminkám lektorka zatrhla hned na první lekci :potlesk:
Takže se pěkně celou lekci s dětmi cvičí, každý lekce je s jinými pomůckami (bosu, overbally, a jiné věci přímo pro děti), skvělé překážkové drahy.
www.pohyb-detem.cz
 Klara

• Citovat
  • Upravit
klarkaklarka
20.1.10 18:28

cvičení pro děti

JO akorát je to tedy jen v Praze. Nevím odkud jste :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Jířulka
22.1.10 20:21

Ahoj, hledám něco podobného a jediné co jsem našla je cvičení s Davidem Hufem a cvičení s dětmi je tam jako jakýsi bonus. Třeba by nám někdo mohl poradit, kdo to zná, jestli to stojí za to :-) ???????

• Citovat
  • Upravit
Jířulka
22.1.10 20:41

Sice nemůžu nic doporučit, ale teď mne taky zaujalo toto:
 http://www.dvd-city.cz/…-pro-zdravi/

• Citovat
  • Upravit
Petr Hamrik
26.1.10 10:07

Cvičení

Dobrý den, toto DVD máme skladem a zboží expedujeme každý den. Petr DVD-city.cz

http://www.dvd-city.cz/…-pro-zdravi/

• Citovat
  • Upravit
Zuzi.C
19.2.10 16:38

Cvičení na netu

Ahojky maminky není to sice DVD, ale počítač a připojení máte, tak můžete kouknout: www.hejbejse.tv/…pro-nejmensi jsou to stránky Hanky Kynychové, já podle nich cvičila po porodu a nemůžu si je vynachválit. Prcka mám ale malého, takže s ním ještě necvičím, každopádně to plánuji do budoucna. Proto jsem si taky našla tuto diskuzi. Tak uvidíte jestli vás něco zaujme…

• Citovat
  • Upravit
4
13.4.10 14:39

cvičení pro děti

Ohledně cvičení pro děti bych doporučila pátrat v blízkých rodinných a mateřských centrech. My jsme např. u nás v Kutné Hoře se cvičením pro děti v rodinném centru Špalíček spokojeny.
Zahřívací i průpravné cvičení je v každé hodině jiné. V hodinách jsou využívány různé pomůcky ke cvičení.Samozřejmostí je opičí dráha a na závěr tanečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák