nákupy v USA

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11966
24.11.08 01:19

nákupy v USA

ahoj holky, chci se zeptat, zda některá máte zkušenosti s nákupy z USA? Dejte mi prosím tip na nějký webovky, chtěla bych se podívat, mám tam toiž kamarádku, tak by mi tam něco koupila…

díky Adus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11966
24.11.08 01:21

samozřejmě mám na mysli hadříky pro mimi… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
24.11.08 10:34

www.gap.com (BABY GAP) tak tam jsem vzdy nakupovala dceri kdyz jsem v USA jeste zila a ted v cechach nakupuji v Zare a tam maji taky nadherne veci. Pak pro deti v USA je taky Abercrombie&Fitch ale to je myslim pro vetsi, ne pro mimina. Pak taky Old Navy(takova levnejsi verze Gapu) no a pak kdyby jsi chtela neco luxusnejsiho tak treba z Bloomingdales, Neiman Marcus nebo Saks fifth avenue…tak nevim jestli jsem ti kapla do noty, kdyz tak jeste napis jestli mas nejake otazky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
24.11.08 10:45

jeee, děkuju moc…

Dyštak jestli máš webovky, tak by to bylo super… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
1.12.08 20:54

no ale Gap neposila mimo usa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.12.08 11:57

Ahoj holky, omlouvám se, že jsem vám tady tak vpadla, ale snažím se najít jakoukoli aktuální diskusi o nákupech v USA a prosím moc o radu. N&A77 ráda bych se tě zeptala, mám v USA momentálně kamarádku a chtěla bych tam nakupovat nějaké věcičky s tím, že bych si to nechala poslat k ní a ona by mi to pak poslala sem, nebo dovezla, ale to je tak 2× ročně, takže spíš mi jde o to posílání. Je výhodnější to tahle přeposílat,nebo se i vyplatí nechat si to poslat rovnou z těch e-shopů? A na kolik to tak přibližně přijde, netušíš? Myslím to normální poštové, jinak si to samozřejmě přečtu :wink: Předem moc děkuju, zdravím a přeji krásný předvánoční čas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
4.1.09 19:21

Ahoj Petular…tak pokud napriklad Gap neposila do CR da se to poslat pres shipito.com , to vyjde na cca 9 usd preposlani, nebo pokud urcity eshop nebere ceske kreditky tak ti to i objednaji,zaplati a poslou po tom co jim penizky posles na ucet (tenhle ukon stoji dalsich cca 9usd). Me je taky blbe neustale otravovat kamaradky takze jednou za cas nakoupim a poslu to pres ne ale taky znam nektere e-stranky co posilaji primo do Evropy. Ted presne nevim jake je clo, ale slysela jsem ze pri objednavce pod 3500kc to ma byt zdarma, tak nevim…jinak je to urcite vyhodnejsi posilat ke kamaradce do USA.Nektere webovky to posilaji zdarma a ten balik sem zalezi na kilech, vetsinou me to vyjde na 40 usd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.5.09 21:13

weby

• Citovat
  • Upravit
3379
17.5.09 21:06

Re: weby

george-k píše:
http://www.dovoz-z-usa.cz/
http://www.dovozusa.cz/

Přiznám se, že já osobně bych do toho nešla, je to dost drahé přes tuto službu o provizi ani nemluvě. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3521
20.4.16 15:32

Prosím o radu. Babička jede na měsíc do USA - Tampa. Chci jí dát penízky, aby mi něco přivezla a potřebovala bych pomoct. Na co z USA nedáte dopustit a tady to není? Ideálně do 1000,– jídlo, šperky, oblečení prostě cokoliv :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
20.4.16 16:10

Oblečení pro mimi - Carters. Mají jak kamenné obchody, tak i webovky. Moc hezké kousky, kvalitní, za velmi slušné ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
20.4.16 21:26

To me taky zajima. Manzel tam ted je, tak muze dovest nejaky darecky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3521
21.4.16 06:33

A co třeba nějaké potraviny? Není nějaká chuťovka, kterou si vždycky musíte přivést tady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák