dobrý dětský kamenný obchod v Praze?

8647
8.1.09 21:54

dobrý dětský kamenný obchod v Praze?

Ráda bych všechny praktické věci pro miminko - typu matrace,povlečení,vanička,přebal.podložka,fusak atd. nakoupila v jednom obchodě pod jednou střechou.
Poradíte mi kam vyrazit v Praze,kde je nejlepší výběr a přijatelné ceny??

Na mě zatím nejdůvěryhodněj působí Malvik v Hostivicích ,ale máme ho trochu z ruky,tak abych pak nebyla zklamaná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9130
8.1.09 21:57

Ahoj, ja mam dobrou zkusenost s obchodem:
http://www.krtecek.com/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
8.1.09 22:55

My jsme převážnou část výbavy na mimi pořídili v Dětském ráji (to ještě sídlili na Žižkově - teď se přestěhovali do Vysočan - Levobřežní 8, Praha 9). Personál byl úžasný - ochotný, fundovaný - prostě profíci! Nekdřív jsme si šli zboží prohlédnout, vyzkoušet a poradit se, pak jsme ho u nich objednali přes internet - vyjde to o 10% levněji! Adresa je http://www.detskyraj.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
8.1.09 23:00

Ahoj,
nakupuju v obchodě Bena. Je to ve Vršovicích naproti kohinorce. http://www.bena-dite.cz/
 Trudi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JVP
568
9.1.09 00:03

Ahoj, mě se teda BENa zdá dost drahý… Já mám dobrou zkušenost s A-Z baby (teď sídlí v Kodaňský) a taky s prodejnou v Kunratické tvrzi, pobočku mají i v Suppého ulici (www.detskydum.cz) Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2368
9.1.09 00:06

AHoj,

tak my jsme na teď už ročního prcka pořizovali prakticky všechno ve Špuntíku - www.spuntik.cz. Byla jsem moc spokojená s přístupem prodavačů, na prodejně je i hodně pan majitel a měl taky bezvadné jednání.Pro většinu věcí tam pak jezdil manžel který nenávidí jakýkoliv obchod, ale tam mu nikdy nevedilo jet :)
Je fakt, že asi není úplně nejlevnější - řekla bych průměr, ale já jsem taky nechtěla lítat z obchodu do obchodu, takže jsem oželela že bych třeba některou věc někde koupila o 50,–levněji a objednala ji tam. A mají snad i nějaké slevy při větší objednávce, my dostali slevu 1000,–na zimní fusak :)

nepřihlášená Azalka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.1.09 23:35

Souhlas se Spuntikem - pro prvni dceru jsme vetsinu pred peti lety poridili taky tam a ted jsem tam koupila Nomada a jeste dostala slevu za vystaveny kousek. Pan majitel je vstricny a vzdy ochotne zodpovida na vrtochy maminek a tehuli.
Jedina nevyhoda je, ze sidli az na Jiznim meste a osobne si kocarek radeji „osaham“ a zkusim v realu pac po netu uz jsem jeden vracela - prave ve Spuntiku a nebyl s tim zadny problem.
Neprihlasena Hanka1

Jo a Malwiku jsem taky slysela samou chvalu, ale ten je pro nas jeste dal..

• Citovat
  • Upravit
1470
11.1.09 01:11

Přidám se ke chvále na Špuntík. Máme od nich kočárek a pár drobností. Při objednávce nás varovali, že to může trvat až 10 týdnů, nakonec dorazil za 8, Moje dotazy jestli už brali s tolerancí a úsměvem :)
Sídlí sice na Jižním městě, ale je to přímo u zastávky autobusu a je to 1 zastávka od metra…

Taky si nedovedu představit nákup věcí na mimi bez toho abych si to „ošahala“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pva
9.12.10 10:22

Tak to jste měla asi sakra štěstí. Jestli to nebude tím přestěhováním. Personál silně neprofesionální. Dovolat se do firmy dá také spoustu práce. A pokud si objednáte něco, co zrovna není skladem, tak si klidně počkáte i 3týdny. Měli jsme dvě objednávky a s oběma byl problém. Zejména tedy s dodáním. Opravdu obchod NICMOC.

• Citovat
  • Upravit
pva
9.12.10 10:24

Řeč byla o obchodě DĚTSKÝ RÁJ.

• Citovat
  • Upravit
107
10.12.10 20:22

Dětský ráj je fajn. Ale hodně jsem byla zklamaná z Malvíka prezentujou se jako největší odborníci všude reklama, ale pro mě skutek utek :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
3.9.14 11:15

Holky, ozivim diskuze.
Poradte nejake detske obchody v Praze, kde se da nakoupit celou vybavicku(kocarky, postylky atd…)dekuji.(detsky raj a babiez uz jsme byli)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
3.9.14 11:18

@elena8880 pojedem ted o vikendu do Malviku tam snad nakoupime uplne vsechno. Taky nechci litat vsude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
3.9.14 11:18

@elena8880 jo Malvik je v Hostivici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3298
3.9.14 11:19

Jednoznačně nejlevněji vychází poddle mě Ikea. Kočárek jsme kupovali v AAA kočárky a spokojenost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák