PayPal

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3379
26.1.09 19:39

PayPal

Ahojky,
mám dotázek ohledně placení přes PayPal a této služby.
Včera jsem se na PP registrovala. Účet se mi tam vytvořil, ale má karta byla stále Unverifield.
Po registraci mi došly 3maily.
První mail byl tento:
On Jan. 25, 2009, the credit card ending in xxxx was added to your PayPal account.
Tohle je v poho.
Druhý mail byl o tom, že se mám přihlásit a využívat vypsaných služeb.
No a kalamita pro mě byl třetí mail, kde je toto:

Confirm Your Email Address!

Dear Yvonne Urbanova,

To complete your PayPal account, you must click the link below and enter your password on the following page to confirm your email address.Click here to activate your account
You can also confirm your email address by logging into your PayPal account at https://www.paypal.com/cz/. Click on Confirm Email in the To Do List and then enter this confirmation number: xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx

V tomto mailu už byla čísla (místo nich uvádím xka). Tudíž jsem klikla na ten odkaz v mailu a klikla na odkaz vedle výpočtu cen - To do list. Tam mě to hodilo na mé údaje a údaje o kartě. Ted jsem ale udělala něco špatně. Já totiž zadala tedy mou kartu a vše potřebné, to prošlo. Ale ten 4místý kód mi nedošel. Tam se odečítá 50kč a žádných 50kč se mi také neodečetlo. No, ale to s tím kódem jsem zjistila až dnes, že má nějaký dojít.
No, a já blbec myslela, že to číslo, co mi poslali v tom mailu mám zkopírovat do toho Code políčka, já to odklikla a samozřejmě to neprošlo, a pak jsem odklikla ještě jednou a v tom mě to kartu bloklo. V tomto případě jsem tedy kontaktovala PayPal formulářem, který byl na dotazy a tak čekám. Napsala jsem jim, co jsem zkazila, a odklikla, že kód jsem neobdržela.
Ono totiž nad tím políčkem Code, kde se vkládá to 4místné číslo, který mám tedy obdržet je ještě číslo karty a ted nevím, tam se vkládá to dlouhé číslo z mailu? Nebo číslo, které je na kreditce?
Já se totiž bojím, že mi to neaktivují a já nebudu moct nakupovat. (chci na E-bay).
Máte s tím některá zkušenost? Já bych si totiž za svůj postup, který dopadl blokací karty nejradši nafackovala. Nadávám si dnes celý den.
Mě by zajímalo, jak dlouho trvá, nežli kód pošlou a jak to posílají a pak by mě zajímalo, jestli někdo máte zkušenosti s odblokováním karty, jak dlouho to trvá?
Budu ráda za každou informaci, která mi napoví, co jsem udělala špatně, a jak to mám udělat příště dobře. :cry: :cry:
děkuji moc.
 Yvn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14015
26.1.09 20:37

Ahoj, přečetla jsem to jen letem světem, ale ten čtyřmístný kód nedojde mailem, najdeš ho v internetovém bankovnictví v nezaúčtovaných transakcích (to je ten převod těch padesáti korun). Číslo karty se normálně vkládá to, které je na kartě, ne?
Už si to nepamatuju, vygooglila jsem na to info u mBank a založení toho účtu bylo úplně bez problémů.
Ale s blokací karty opravdu nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.09 00:33

Ahojky, tak já asi nepomůžu, ale chtěla jsem se zeptat- není to něco jak paysec?

Tam jsem se registrovala a vše bylo v pohodě a hlavně česky.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
27.1.09 20:11

Já tam psala na PayPal a dnes mi doručili odpověd a tak jsem tedy kartu musela znova zapsat a znovu požádat o ten kód a tak čekám na to, až se mi to objeví na výpise. V nezaúčtovaných operacích to sice je, ale neotevře se mi to, je tam jen čtyřmístné poslední číslo mé kreditky, jako, že je to transakce z té karty. TAk uvidím.

takže jsem zvědavá, co se bude dít dál. Dnes jem si přeložila komplekt jejich maily, zítra se chystám na překlad jejich stránek. je fakt, že se už bojím cokoli udělat,abych zase nebyla zablokovaná. H

Pak je v mailu ještě to dvacetimístné číslo, kterým se prověřuje mail. Ale to asi, až po tom prověření té karty, ne?
Mě v tom mailu píší, že v položce po příhlášení To do List je potvrdit mail a tam se má v:,–(it to 20ti místné číslo, ale já tam mám zatím jen to potvrzení karty. TAkže nevíte, jak to tedy je?
Já se omlouvám, že se tak blbě ptám, ale přeci jen je dobré se tisíckrát zeptat, nežli udělat zase nějakou blbinu.
Dík :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
20.10.10 21:48

At nezakladam zbytecne nove tema,tak jen obnovuji a mam dotaz…
Je lepsi mit paypal jen pres kreditku nebo pres bankovni ucet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzuna
29.10.10 09:57

Ahoj, ja Paypal hodne pouzivam, hlavne na nakup cez eBay. Pouzivam to cez kartu, proste ti Paypal prostrednictvom zadanej karty stiahne ciastku z prislusneho uctu.
Viem, ze niekto to pouziva tak, ze si tam z uctu priamo „nabije“ nejaku ciastku a tu ma potom k dispozicii. Nevidim v tom extra prinos, snad len moznost vyuzit prave dobreho kurzu CZK/Euro.
zalezi na tebe..

• Citovat
  • Upravit
4880
10.11.10 19:29

já, když jsem chtěla ten 4 místný kód, tak jsem šla do banky a osobně zažádala o výpis, nic sem neplatila. A pak jsem ten kód napsala na paypal, a už je to virified. Mě s tím pomáhala kámoška, jinak bych to asi nepochopila, ale pokud budete chtít vědět, jak poslat peníze na paypal z vašeho účtu, tak dejte vědět. Ráda ten postup popíšu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
23.10.11 18:32

Můžete mi prosím poradit,

poslala jsem si z internetbanking peníze na paypal účet (poprvé), chtěla jsem dobít abych mohla nakupovat na vánoce. Na stránkách paypal psali 1–2 pracovní dny.
Jak dlouho vám trvá než se peníze na paypal připíší? Peníze se mi odečetli z účtu ve středu a je neděle a paypal stále prázdný, nevím kde jsou ted ty peníze nejsou ani na jednom účtu a já už začínám být nervozní
A mam registrovanou i kartu, „account verified“ … nevedela jsem že si to stahne samo z účtu, ještě jsem to ani nezkusila nikdy.

Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
23.10.11 19:01

Já si přeposílám běžně, ale den - dva to rozhodně netrvá, většinou tak 3-4 dny :wink: Vydrž do zítra!

A hlavně, peníze musí přijít z účtu, který je na stejné jméno, jako je Paypal účet - aspoň myslím, ale to asi víš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
23.10.11 19:02

ahoj
pokud byl ucet novy, tak to vzdy trva par dni, nez se tam penize pripisi a ucet zacne fungovat. Pokud jsi penize poslala ve stredu, tak bych je na PP ucte ocekavala tak max. v utery, navic ted je vikend, takze to ti tam penize stejne nikdo nepripise.
A ano, PP si automaticky stahne 50kc + $1(me stahl 25kc) aby se overilo, ze zadana karta a ucet patri opravdu tobe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
23.10.11 21:14

jej děkuji moc. tak počkám do úterý. Účet mám už rok minimálně, ale většinou mi tam šli penize od jinych, sve jsem si tam poslala ted poprvé :)
No vidite a ja se vdala, tak ted nevim jaké jméno tam mam uvedené sakryš, půjdu to zkontrolovat.
ALe díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
23.10.11 22:35

Mnohem jednodušší je používání PayPalu pomocí karty. Není potřeba mít peníze převedené na PayPal - jsou tedy k dispozici na normálním účtu.

Pokud je k PayPalu přiřazená platební karta, tak třeba po objednávce na eBay dojde k přesměrování na PayPal, kde se po přihlášení objeví ke schválení částka a dotaz, zda to chcete hradit z dané karty (když jich máte zadaných víc, dá se ta navržená (defaultní) změnit na jinou). Po potvrzení si to rovnou s kartou ověří dostupnost finančních prostředků a peníze si stáhne přímo z karty.

Pro platbu přes PayPal ani není účet nezbytný - při přihlašování (třeba právě po zadání objednávky na eBay) se místo samotného přihlášení dá kliknout na možnost pod tím (don't have a paypal account) a následně zaplatit kartou přímo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
25.10.11 09:31

Achjo je tu úterý a peníze stále nikde ani na mém účtu ani na paypal účtu, už se mi to přestává líbit, tot jsem udělala asi naposledy.
Doufám se ke svým penězům ještě dohrabu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
25.10.11 14:52
Nicollka píše:
Achjo je tu úterý a peníze stále nikde ani na mém účtu ani na paypal účtu, už se mi to přestává líbit, tot jsem udělala asi naposledy.
Doufám se ke svým penězům ještě dohrabu :(

Ja si myslim, ze urcite..a co jim napsat? Me teda vzdy odpovi do 24 hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
25.10.11 15:11
Taminka píše:
Nicollka píše:
Doufám se ke svým penězům ještě dohrabu :(
Ja si myslim, ze urcite..a co jim napsat? Me teda vzdy odpovi do 24 hodin.

zkusim znova neodpověděl mi nikdo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák