Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, zamilovaná jsem se do boticek co má míša na noze. Nevíte náhodou některá výrobce, popřípadě kde je sehnat, nebo alespoň podobné. Díky za každou radu ![]()
Kozacky na leto uz jsou out, zaplat Buh. To je nonsens jako bys ve 30 stupních nosila voteplovaky ![]()
@Rozárka78 píše:
Kozacky na leto uz jsou out, zaplat Buh. To je nonsens jako bys ve 30 stupních nosila voteplovaky
Kolegyně, prosím, nepoužívejte ty anglikanismy, nemůžete napsat prostě česky pííííčovina?
![]()
Jinak souhlas, kozačky v létě jsou pííííčovina ![]()
Kdo řekl, ze je chci nosit v tropech??? Asi nikdy nepochopím takovéhle reakce ![]()
Kdo řekl, ze je chci nosit v tropech??? Asi nikdy nepochopím takovéhle reakce ![]()
@Gina108 Ja to teda psala zamerne bez koncoveho „e“, myslim, ze v takovy forme to u nas existuje…
Ale je fakt, ze piiicovina je vystiznejsi, diky ![]()
@Rozárka78 nee, v pohodě, to byla variace na jeden vtip, prostě jsem musela, no. ![]()
Promiň zakladatelko, boty jsou hnusný a nemoderní, tě holt chceme uchránit od trapasu ![]()
@Gina108 Vsak jooo, tam bylo trocha nadsazky i z moji strany, bohuzel chybi „ten ton, ten tooon“… ![]()
@Lenkate píše:
Kdo řekl, ze je chci nosit v tropech??? Asi nikdy nepochopím takovéhle reakce
A kdy? Do vanice se moc nehodi, to snad uznas sama.
Ale tady zase někdo nepochopil dotaz… zakladatelka se ptala, kde se ty boty dají sehnat, ne jestli si je má koupit, zda se nám líbí ![]()
@xstrasilka píše:
Ale tady zase někdo nepochopil dotaz… zakladatelka se ptala, kde se ty boty dají sehnat, ne jestli si je má koupit, zda se nám líbí
Ale pochopil… Zakladatelka sama predem dekuje za kazdou radu, tak my rovnou radime neshanet ![]()
@Rozárka78 píše:
Ale pochopil… Zakladatelka sama predem dekuje za kazdou radu, tak my rovnou radime neshanet
přesně tak ![]()
jinak zakladatelko, podobné exempláře občas vídám na vietnamské tržnici ![]()
@Lenkate tady ti ale nikdo neporadí, kde ke sehnat. Zato o jejich nevzhlednosti bude několik stran. Eshopy jsi urcite zkousela, viď?! Já nakupuji na eobuv a mají tam snad všechno.
Hele a nema FB? kdyz ji tam hodis dotaz, treba ti odpoví, odkud je ma.. ![]()
@iizabela píše:
Hele a nema FB? kdyz ji tam hodis dotaz, treba ti odpoví, odkud je ma..
A jó!!! Díky za tip!!!