Boty Crocs - velikost

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
143
18.6.20 08:36

Boty Crocs - velikost

Jak odpovídají velikosti o bot Crocs? Našla jsem několik velikostních tabulek, ale u některých je uváděná míra pro délku chodidla a u některých ne- takže uvádí vnitřní prostor boty? Tak nevím jakou mám zvolit velikost.

Mám velikost nohy 25,5 cm což odpovídá W9(uvádí-li délku nohy) nebo W10(délka stélky), ale taky jsem našla tabulku podle které bych měla mít W8,5. Jde mi konrétně o gumáky. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31268
18.6.20 08:46

Já mám tady u sebe crocs pantofle (né ty dírkovaný, ale jiný, s páskama) a při W9 mají stélku 27cm. Nohu mám cca 25,5 a menší bych rozhodně nesnesla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
18.6.20 08:51

Kupuju si je v original obchodech v OC a kazdy rok maji jine typy a tudiz jinou velikost. Kupuju si jak klasiku na zahradu a v zime je nosim doma a pak styl balerin a kdyz jsou slevy, tak i zabky…

• Citovat
  • Upravit
143
18.6.20 08:57

@Hanka1 a všechny máš dámské? Nejsou některé třeba pánské nebo juniorské?
Jestli je každý typ boty jinak velký, tak to asi online moc nenakoupím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
18.6.20 09:07

@nela12345 vsechny jenom damske a s velikosti neporadim - nohu mam mezi 37-38 dle strihu a sire bot.
Nemas moznost si zajet do prodejny Crocs a vyzkouset si vyhlidnuty typ a pak si je objednat?

• Citovat
  • Upravit
143
18.6.20 09:29

@Hanka1 asi zkusím třeba v ccc vyzkoušet klasické pantofle, a podle toho pak objednat ty holinky.
Když jsem byla naposled u nás v ccc tak stojan s dětskými crocs vypadal, jak kdyby je vykradli. Tak doufám, že tam něco v mé velikosti najdu. :D Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák