Prodej na Marketplace

Anonymní
11.6.20 21:18

Prodej na Marketplace

Anonymně, asi pochopíte proč. Znama prodala na Market place parfeny koupila od jednoho pana, který ji řekl, ze jsou originál: Teď ae ozvalo par slečen, co tvrdí;ze origi nejsou: Tak jim vrátila peníze:Nemá žádný fake profil, má svůj a nebyl to záměr: Oni ji prý nahlásili na celní správu atd 8o je z toho hotova a do toho těhotná ???? všem peníze vrátila, je z toho hotova a neví co teď dělat…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
402
11.6.20 21:24

A na co se ptáš? Z příspěvku jsem nepochopila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
11.6.20 21:34

Ja bych to nehrotila, marketplace je bazar, nakupovat na bazaru ma svoje rizika, navic ona vratila penize, nedelala mrtvyho brouka, tak co by se ji mohlo stat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
11.6.20 21:36

Joo, tak určitě jí nahlásili na Celní zprávě.. tomu se mi nějak nechce věřit. Každopádně peníze vrátila a slečny jen prskají. Ať to neřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.20 21:48
@EvieK píše:
Joo, tak určitě jí nahlásili na Celní zprávě.. tomu se mi nějak nechce věřit. Každopádně peníze vrátila a slečny jen prskají. Ať to neřeší.

Jo prý nahlásili ze prodala fake, jde to přes net on-line prý..a ze to je na celní správu a na trestný čin prodej padělků, přitom ona pitomá to má na svůj profil se svou fotkou žádný podvod fake profil, teď je u mě a buli mi ti, jsem ji řekla, ze je pitomá, ze si měla ověřit, zda je origo, ale teda slečny jedou, ze se spojili a podali to na ni, číslo účtu a adresu ze předali atd 🙈 🙈 ona teď nemá ani peníze vše jim vrátila ani to zboží 🙈 🙈

• Citovat
  • Upravit
mackA159
11.6.20 21:49

Neřešila bych. Penize vrátila.. Ale chápu, stres to je.. Ono se to zas za pár dní uklidní.

• Citovat
  • Upravit
mackA159
11.6.20 21:50
@Anonymní píše:
Jo prý nahlásili ze prodala fake, jde to přes net on-line prý..a ze to je na celní správu a na trestný čin prodej padělků, přitom ona pitomá to má na svůj profil se svou fotkou žádný podvod fake profil, teď je u mě a buli mi ti, jsem ji řekla, ze je pitomá, ze si měla ověřit, zda je origo, ale teda slečny jedou, ze se spojili a podali to na ni, číslo účtu a adresu ze předali atd 🙈 🙈 ona teď nemá ani peníze vše jim vrátila ani to zboží 🙈 🙈

Pokud vrátila peníze, doloží to v klidu výpisem z banky. A zprávy od toho chlapa zřejmě má taky. Nebála bych se.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.6.20 21:53
@mackA159 píše:
Neřešila bych. Penize vrátila.. Ale chápu, stres to je.. Ono se to zas za pár dní uklidní.

Neví co dělat ani já uprimbe až ji třeba zavolá celni správa nebo policie 🙈 jako řekne jim pravdu no, ale prý ji daji trestný čin za prodej faku 🙈 🙈 🙈 jem teda některé slečny jsou až pekekve zle, psala jim dokonce a prosila, ze je těhotná ať ji nechají, ze vše vrátila a nebyl to záměr a jedou pořad 🙈

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.6.20 21:55
@mackA159 píše:
Pokud vrátila peníze, doloží to v klidu výpisem z banky. A zprávy od toho chlapa zřejmě má taky. Nebála bych se.

Ano vše má a má i telefon na pana, konverzaci s nim i fotku, výpis ze peníze vrátila 🙈

• Citovat
  • Upravit
3032
11.6.20 22:02

Vůbec se s němi o tom ani nebav, nic z toho nebude mít, nic protizákonného neudělala. Já to nechápu ona má svědomí čisté, peníze vrátila tak o co jde? Navíc co myslíš, že s tím Celní zpráva tak bude dělat, když ona o tom nevěděla a peníze nikomu nedluží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.20 22:06
@EvieK píše:
Vůbec se s němi o tom ani nebav, nic z toho nebude mít, nic protizákonného neudělala. Já to nechápu ona má svědomí čisté, peníze vrátila tak o co jde? Navíc co myslíš, že s tím Celní zpráva tak bude dělat, když ona o tom nevěděla a peníze nikomu nedluží?

No ono jde prý o prodej neoriginalniho zboží, ze je to trestný čin, a ze je paní více, asi 5 jich je a ze ji zatopí atd 🙈 jako kdyby Jsze to viděli opravdu by Jsze nevěřili jaký dokážou lidi být 🙈 🙈

• Citovat
  • Upravit
3032
11.6.20 22:08
@Anonymní píše:
No ono jde prý o prodej neoriginalniho zboží, ze je to trestný čin, a ze je paní více, asi 5 jich je a ze ji zatopí atd 🙈 jako kdyby Jsze to viděli opravdu by Jsze nevěřili jaký dokážou lidi být 🙈 🙈

Já vím co myslíš neboj. Ale ona o tom nevěděla a má to i jak prokázat chápeš to, co ti chceme tady říct? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36558
11.6.20 22:08
@Anonymní píše:
Neví co dělat ani já uprimbe až ji třeba zavolá celni správa nebo policie 🙈 jako řekne jim pravdu no, ale prý ji daji trestný čin za prodej faku 🙈 🙈 🙈 jem teda některé slečny jsou až pekekve zle, psala jim dokonce a prosila, ze je těhotná ať ji nechají, ze vše vrátila a nebyl to záměr a jedou pořad 🙈

Moment, počkej! To jím vrátila peníze a oni jí parfémy nevrátili? V tom případě si z ní dělali dobrý den a asi to nedělají poprvé! Nic bych jím nedal, ať prokáží, že ty falešné parfémy mají ode mně! A když jím (trouba) již vrátila peníze, tak nech vrátí parfémy, jinak je může žalovat za bezdůvodné obohacení, a možná i za podvod!

Kde je tak její stránka? Že bychom tam naběhli a setřeli je trochu? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
11.6.20 22:09
@jege píše:
Moment, počkej! To jím vrátila peníze a oni jí parfémy nevrátili? V tom případě si z ní dělali dobrý den a asi to nedělají poprvé! Nic bych jím nedal, ať prokáží, že ty falešné parfémy mají ode mně! A když jím (trouba) již vrátila peníze, tak nech vrátí parfémy, jinak je může žalovat za bezdůvodné obohacení, a možná i za podvod!Kde je tak její stránka? Že bychom tam naběhli a setřeli je trochu? :cert:

Zrovna jsem se chtěla zeptat na to samé, zda ty slečinky ty parfémy vrátily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.20 22:16
@EvieK píše:
Zrovna jsem se chtěla zeptat na to samé, zda ty slečinky ty parfémy vrátily.

Prý zašlou zpět, tak počká do pondělí…ale proste jedou, ze si to odskace, ze je podvodnice atd, opravdu masakr a ona teď bude litat po policii atd nebo te celní správě 🙈 🙈

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák