Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Jde o oblečení? Tam bych to tak asi klidně i udělala. Jinak jakákoli krabice, od jiného balíčku, od bot…
Tohle by melo jit, me v igelitovych taskach/ sackach prijde kolikrat i zbozi objednane z normálního eshopu
hlavne to poradne zalepit, možná dat ty tasky 2 pres sebe, kdyby se to nekde drblo.
Na jejich stránkách je napsáno, že se nemá balit zboží do igelitových tašek. Jedná paní mi teď zasílal v papírové tašce. Já zasílám v krabicích a třeba i od bot
@xstrasilka jj to udělám, jen i ty krabice je třeba do něčeho zabalit
a o oblečení nejde, jde o směsi keto produktů.
@Anonymní píše:
@xstrasilka jj to udělám, jen i ty krabice je třeba do něčeho zabalita o oblečení nejde, jde o směsi keto produktů.
Krabice ještě obalím do smrstovaci fólie. Máme průmyslovou, ale jde i potravinářská. Mezi poslední dvě vrstvy dávám adresu
@Lilliana12 aha, to jsem si nevšimla, ani jsem se na jejich stránky pořádně nedivala. Tak to budu muset navštívit nějaké papírnictví ![]()
Tam se žádná adresa nedává.. posílám tak víc jak rok oblečko, vždy v igelitce plus obalím pořádně lepící páskou, vždy vše dorazilo Ok, v pořádku, rychle, 2× levněji než českou poštou, spokojenost ![]()
@Lilliana12 koukám a nikde nevidím, že do igelitové tašky ne… Ja nemyslím, že bych to dala jen tak do tašky, ale tu tašku bych dala naruby, jakože venku by byla bílá strana…to by takhle nešlo, jo?
Jj, když si stáhněte aplikaci Zásilkovna, tak v pravidlech to je. Nevím proč
A je pravda, ze od nikoho mi ještě v igelitce nic nepřišlo.
@Anonymní píše:Vemte jakoukoliv větší krabici, nacpat dovnitř, zalepit a nalepit štítek a máte to.
@xstrasilka jj to udělám, jen i ty krabice je třeba do něčeho zabalita o oblečení nejde, jde o směsi keto produktů.
@Kriss Tina píše:
Tohle by melo jit, me v igelitovych taskach/ sackach prijde kolikrat i zbozi objednane z normálního eshopuhlavne to poradne zalepit, možná dat ty tasky 2 pres sebe, kdyby se to nekde drblo.
Normální eshop je ale něco úplně jiného. V podmínkách mají jasně daný, jak to má vypadat a igelitka plná krabiček to určitě nesplňuje.
Asi jo, viz výše paní píše, že to tak zasílá. Jenom píšu, co tam je napsáno.
@Cenarius píše:
Normální eshop je ale něco úplně jiného. V podmínkách mají jasně daný, jak to má vypadat a igelitka plná krabiček to určitě nesplňuje.
No to jo, ja to brala jako treba nejaky kousek obleceni, ne igelitku plnou krabicek.
Ahoj, mám zítra poslat 4 menší balíky přes zasilkovnu. Chci se zeptat, jestli by bylo blbe zabalit to do igelitové tašky obrácene naruby a zalepit lepící páskou, nebo popřípadě jestli máte jiný typ, abych nebyla za úplného exota, moc se mi dneska nechce lítat po obchodech
děkuji za odpovědi