Do čeho zabalit balík - Zásilkovna

Anonymní
7.6.20 13:18

Do čeho zabalit balík - zasilkovna

Ahoj, mám zítra poslat 4 menší balíky přes zasilkovnu. Chci se zeptat, jestli by bylo blbe zabalit to do igelitové tašky obrácene naruby a zalepit lepící páskou, nebo popřípadě jestli máte jiný typ, abych nebyla za úplného exota, moc se mi dneska nechce lítat po obchodech 8o děkuji za odpovědi :palec:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2202
7.6.20 13:21

Jde o oblečení? Tam bych to tak asi klidně i udělala. Jinak jakákoli krabice, od jiného balíčku, od bot…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
7.6.20 13:21

Tohle by melo jit, me v igelitovych taskach/ sackach prijde kolikrat i zbozi objednane z normálního eshopu :D hlavne to poradne zalepit, možná dat ty tasky 2 pres sebe, kdyby se to nekde drblo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
7.6.20 13:24

Na jejich stránkách je napsáno, že se nemá balit zboží do igelitových tašek. Jedná paní mi teď zasílal v papírové tašce. Já zasílám v krabicích a třeba i od bot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.20 13:24

@xstrasilka jj to udělám, jen i ty krabice je třeba do něčeho zabalit :mrgreen: a o oblečení nejde, jde o směsi keto produktů.

• Citovat
  • Upravit
174
7.6.20 13:25

Nebo na poště prodávají takové ty igelitové sáčky i papírové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
7.6.20 13:26
@Anonymní píše:
@xstrasilka jj to udělám, jen i ty krabice je třeba do něčeho zabalit :mrgreen: a o oblečení nejde, jde o směsi keto produktů.

Krabice ještě obalím do smrstovaci fólie. Máme průmyslovou, ale jde i potravinářská. Mezi poslední dvě vrstvy dávám adresu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.20 13:27

@Lilliana12 aha, to jsem si nevšimla, ani jsem se na jejich stránky pořádně nedivala. Tak to budu muset navštívit nějaké papírnictví :think:

• Citovat
  • Upravit
174
7.6.20 13:30

A krabice do ničeho už nebalím, jenom oblepím izolepou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24853
7.6.20 13:31

Tam se žádná adresa nedává.. posílám tak víc jak rok oblečko, vždy v igelitce plus obalím pořádně lepící páskou, vždy vše dorazilo Ok, v pořádku, rychle, 2× levněji než českou poštou, spokojenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.20 13:32

@Lilliana12 koukám a nikde nevidím, že do igelitové tašky ne… Ja nemyslím, že bych to dala jen tak do tašky, ale tu tašku bych dala naruby, jakože venku by byla bílá strana…to by takhle nešlo, jo?

• Citovat
  • Upravit
174

Jj, když si stáhněte aplikaci Zásilkovna, tak v pravidlech to je. Nevím proč :nevim: A je pravda, ze od nikoho mi ještě v igelitce nic nepřišlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20905
@Anonymní píše:
Vemte jakoukoliv větší krabici, nacpat dovnitř, zalepit a nalepit štítek a máte to.
@Kriss Tina píše:
Tohle by melo jit, me v igelitovych taskach/ sackach prijde kolikrat i zbozi objednane z normálního eshopu :D hlavne to poradne zalepit, možná dat ty tasky 2 pres sebe, kdyby se to nekde drblo.

Normální eshop je ale něco úplně jiného. V podmínkách mají jasně daný, jak to má vypadat a igelitka plná krabiček to určitě nesplňuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
7.6.20 13:34

Asi jo, viz výše paní píše, že to tak zasílá. Jenom píšu, co tam je napsáno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
7.6.20 13:35
@Cenarius píše:
Normální eshop je ale něco úplně jiného. V podmínkách mají jasně daný, jak to má vypadat a igelitka plná krabiček to určitě nesplňuje.

No to jo, ja to brala jako treba nejaky kousek obleceni, ne igelitku plnou krabicek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák