Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Kelsey Tak to u nás je jedna vrstva nevhodná, není zas tak vyjímečné, že jim ve školce zlobí topení a pak je na prd mít jen tričko a bundu.
Trochu se vetřu s dotazem… Na zimu pořizuje dětem do školky zimní boty, nebo celoroční? Díky ![]()
@Alex Adrian Nepořizuju žádné boty speciálně do školky, tedy má jedny celoroční a jedny zimní, ráno volím dle počasí.
@j.a.n.i1 Špatně jsem to napsala, myslela jsem prostě jaké boty na zimu. Taky nedávám do školky spešl boty. Jen tak mě zajímá, jak to mají ostatní
Díky ![]()
@Alex Adrian Bez zimních bot si to nějak nedokážu představit. Když bude sníh, tak by v celoročkách asi umrzla.
@Alex Adrian pořizují každoročně dvoje zimní, jedny snehule a druhe kožené zimni
@Alex Adrian normálně jedny zimní a jedny sněhule, celoročky nevedeme ![]()
jako dneska jsme byli venku kolem 17. hodiny a byla kosa jako blázen, asi už vytáhnu kabát a zimní boty pro sebe.. ![]()
@medunka23 píše:
@Alex Adrian pořizují každoročně dvoje zimní, jedny snehule a druhe kožené zimni
Aj my dvoje, jedny z Lidlu nebo daichmana sněhule, ty zůstávají ve skolce a jedny co mají doma.
@Kelsey píše:
Aj my dvoje, jedny z Lidlu nebo daichmana sněhule, ty zůstávají ve skolce a jedny co mají doma.
A to dojdete v jedněch botech do školky a druhé si pak dává na zahradu? Ten můj truhlík by teda obouval to, v čem přišel… ![]()
edit: a jak to čistíš, když zůstávají ve školce? Od bláta a tak?
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.