Boty do školky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101654
31.10.16 17:14

@Kelsey Tak to u nás je jedna vrstva nevhodná, není zas tak vyjímečné, že jim ve školce zlobí topení a pak je na prd mít jen tričko a bundu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
31.10.16 19:38

Trochu se vetřu s dotazem… Na zimu pořizuje dětem do školky zimní boty, nebo celoroční? Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101654
31.10.16 19:50

@Alex Adrian Nepořizuju žádné boty speciálně do školky, tedy má jedny celoroční a jedny zimní, ráno volím dle počasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
31.10.16 20:02

@j.a.n.i1 Špatně jsem to napsala, myslela jsem prostě jaké boty na zimu. Taky nedávám do školky spešl boty. Jen tak mě zajímá, jak to mají ostatní ;) Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2688
31.10.16 20:39

@Alex Adrian Bez zimních bot si to nějak nedokážu představit. Když bude sníh, tak by v celoročkách asi umrzla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
31.10.16 20:47

@Alex Adrian pořizují každoročně dvoje zimní, jedny snehule a druhe kožené zimni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
31.10.16 21:09

@Alex Adrian normálně jedny zimní a jedny sněhule, celoročky nevedeme :lol:
jako dneska jsme byli venku kolem 17. hodiny a byla kosa jako blázen, asi už vytáhnu kabát a zimní boty pro sebe.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
31.10.16 21:15
@medunka23 píše:
@Alex Adrian pořizují každoročně dvoje zimní, jedny snehule a druhe kožené zimni

Aj my dvoje, jedny z Lidlu nebo daichmana sněhule, ty zůstávají ve skolce a jedny co mají doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
1.11.16 10:16

Pořizuji letos jedny zimní s goretexem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
1.11.16 10:20
@Kelsey píše:
Aj my dvoje, jedny z Lidlu nebo daichmana sněhule, ty zůstávají ve skolce a jedny co mají doma.

A to dojdete v jedněch botech do školky a druhé si pak dává na zahradu? Ten můj truhlík by teda obouval to, v čem přišel… :nevim:
edit: a jak to čistíš, když zůstávají ve školce? Od bláta a tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin