Boty do školky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5894
31.10.16 09:28

Moc vam děkuji.
Ma na noze kozene tenisky, ja je totiz nosim cely rok, pokud neni snih, tak jsem trochu marná s obutim deti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101633
31.10.16 09:34
@Run píše:
Kožené d. d.stepy. Včera je měla celý den venku a nohy měla teplé.

Jojo, naše jsou na tom stejně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
31.10.16 10:04

@xjuklickova Dcera (5 let) má kožené kotníčkové celoročky. Na toto počasí mi přijdou ideální. Kdyby si stěžovala, že je zima, dostane na ráno buď tlustší ponožky, nebo holt boty s chlupem a tyto do školky na ven na přezutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
31.10.16 10:11

Ted kdyz uz je i pres den mene nez 10 stupnu, davam normalne zimni. Nekupuju nejake snehule, normalne ten nizsi zimni typ Superfitek. Ja uz take nosim zimni boty, rano by mi jinak umrzly nohy :oops: Mmch meli jsme rano presne 1 stupen ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101633
31.10.16 10:14

@Aliik Tak já třeba zimní boty do loňska nevlastnila… a teď je mám jen protože jsem je potkala za 300,– ve výprodeji a nešlo jim odolat :mrgreen: (a taky protože se mi po cca 15 letech rozpadly pohorky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
31.10.16 10:17

Dneska jsem to zrovna řešila. Ráno jede syn autem, ven choděj asi v 11:15. Ale teploměr ukazuje 3 stupně. Dala jsem nízké zimní s kožíškem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
31.10.16 10:50
@xjuklickova píše:
Ahoj, rada bych obnovila. Jake davate ted boty do skolky? Rano mrzne, odpoledne je teplo. Na huculky, nebo s koziskem mi prijde brzo, ale nevim. Prozradte, co nosi vase ditka do školky

dávám zimní, protože jinak nosil jen lehké kožené capáčky, v těch by ráno, kdy tu jsou 3 st, zmrznul :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
31.10.16 11:36
@lipovka píše:
Botasky se suchým zipem, zatím:-)

taky.. zimní budu kupovat po rodičáku, ke konci týdne má být u nás už pod nulou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
31.10.16 11:45

Hlásím se k těm, co zimní taky ještě nemají. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
31.10.16 11:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
31.10.16 11:54

U nás chodí ven v 9:30, takže zimní. Mně už je od noh taky zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
31.10.16 12:38

@Fima Přidávám se do klubu, zimní ještě pro dceru nemám a týden, 14 dní mít ani nebudu :mrgreen: Takže nosí nízké tenisky, na zimu si nestěžuje. Dnes bylo kolem 4-5 stupňů, nohy studené nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
31.10.16 12:50
@Fima píše:
Hlásím se k těm, co zimní taky ještě nemají. :mrgreen:

U nás jedno dítě už má (to co má podstatně lehčí kožené celoročky) a druhé ještě ne. Ta přijde na řadu, až dorazí dávky. Má bytelnější celoročky a v případě nenadálé sněhové kalamity může na kočár do fusaku. :mrgreen:

K dotazu, ráno u nás byla 0 a jinovatka, takže kluk šel už v zimních a s sebou měl do školky celoročky. Měl nakázáno vzít si je i na zahradu. Pak v nioch i šel domů. Což mi připomíná, že musím zkouknout, zda chlap dotáhl izpátky i ty zimní boty. :think:

Edit: U nás ani navíc teda nehrozí možnost dát tlustou ponožku, protože děti mají snad nejšírší možné boty na trhu a stejně jim jsou tak akorát. S ponožkou už je tam nenarvu.

Příspěvek upraven 31.10.16 v 12:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2688
31.10.16 12:53

Já dala dnes poprvé zimní boty i bundu, ale asi je ještě brzo. Zítra dam raději kožené celoročky a tlustší ponožku. Od středy už má asi přituhnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
31.10.16 15:59

Tensi zimni bundu už mají, s toho důvodu, že je jednodušší, když si daji tričko s dl. rukavem a bundu, jak mít podzimní, mikinu, tričko vrstevy jak cibule. Aby stačila jedna vrstva, tak bunda už se vytáhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin