Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Moc vam děkuji.
Ma na noze kozene tenisky, ja je totiz nosim cely rok, pokud neni snih, tak jsem trochu marná s obutim deti ![]()
@Run píše:
Kožené d. d.stepy. Včera je měla celý den venku a nohy měla teplé.
Jojo, naše jsou na tom stejně…
@xjuklickova Dcera (5 let) má kožené kotníčkové celoročky. Na toto počasí mi přijdou ideální. Kdyby si stěžovala, že je zima, dostane na ráno buď tlustší ponožky, nebo holt boty s chlupem a tyto do školky na ven na přezutí.
Ted kdyz uz je i pres den mene nez 10 stupnu, davam normalne zimni. Nekupuju nejake snehule, normalne ten nizsi zimni typ Superfitek. Ja uz take nosim zimni boty, rano by mi jinak umrzly nohy
Mmch meli jsme rano presne 1 stupen ![]()
@Aliik Tak já třeba zimní boty do loňska nevlastnila… a teď je mám jen protože jsem je potkala za 300,– ve výprodeji a nešlo jim odolat
(a taky protože se mi po cca 15 letech rozpadly pohorky).
Dneska jsem to zrovna řešila. Ráno jede syn autem, ven choděj asi v 11:15. Ale teploměr ukazuje 3 stupně. Dala jsem nízké zimní s kožíškem.
@xjuklickova píše:
Ahoj, rada bych obnovila. Jake davate ted boty do skolky? Rano mrzne, odpoledne je teplo. Na huculky, nebo s koziskem mi prijde brzo, ale nevim. Prozradte, co nosi vase ditka do školky
dávám zimní, protože jinak nosil jen lehké kožené capáčky, v těch by ráno, kdy tu jsou 3 st, zmrznul ![]()
@lipovka píše:
Botasky se suchým zipem, zatím:-)
taky.. zimní budu kupovat po rodičáku, ke konci týdne má být u nás už pod nulou
U nás chodí ven v 9:30, takže zimní. Mně už je od noh taky zima.
@Fima Přidávám se do klubu, zimní ještě pro dceru nemám a týden, 14 dní mít ani nebudu
Takže nosí nízké tenisky, na zimu si nestěžuje. Dnes bylo kolem 4-5 stupňů, nohy studené nemá.
@Fima píše:
Hlásím se k těm, co zimní taky ještě nemají.
U nás jedno dítě už má (to co má podstatně lehčí kožené celoročky) a druhé ještě ne. Ta přijde na řadu, až dorazí dávky. Má bytelnější celoročky a v případě nenadálé sněhové kalamity může na kočár do fusaku. ![]()
K dotazu, ráno u nás byla 0 a jinovatka, takže kluk šel už v zimních a s sebou měl do školky celoročky. Měl nakázáno vzít si je i na zahradu. Pak v nioch i šel domů. Což mi připomíná, že musím zkouknout, zda chlap dotáhl izpátky i ty zimní boty. ![]()
Edit: U nás ani navíc teda nehrozí možnost dát tlustou ponožku, protože děti mají snad nejšírší možné boty na trhu a stejně jim jsou tak akorát. S ponožkou už je tam nenarvu.
Příspěvek upraven 31.10.16 v 12:56
Já dala dnes poprvé zimní boty i bundu, ale asi je ještě brzo. Zítra dam raději kožené celoročky a tlustší ponožku. Od středy už má asi přituhnout…
Tensi zimni bundu už mají, s toho důvodu, že je jednodušší, když si daji tričko s dl. rukavem a bundu, jak mít podzimní, mikinu, tričko vrstevy jak cibule. Aby stačila jedna vrstva, tak bunda už se vytáhla.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.