Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Mar__tanka1983 ty primigi by měli mít hodně měkkou podrážku, befado měl syn doteď, ale tyhle jsou málo větrací
@j.a.n.i1 syn nosí do školky sandálky, má vysoký nárt a hodně se mu potí nožka, doteď měl sandálky befado, hledám alternativu,
ve školce se sandálky žádný problém nebyl, mělo je tam povícero dětí.
Ahoj, já dceři kupovala letos tyto. Dá se do nich dobře obout a snadno se zalepují
http://www.botybefado.cz/…190p055.html
@Barbulka po zkušenostech se staršími syny, bych tyto botky nekupovala. Ve školce jsou děti pořád na zemi, šoupou špičkami o koberec. Budeš pořád kupovat nové ponožky. Není to žádné rýpání, jen taková moje rada
![]()
@Inam myslíš sandálky? syn je měl ve školce dva roky a ponožky byly v pohodě.
@Barbulka píše:
@Inam myslíš sandálky? syn je měl ve školce dva roky a ponožky byly v pohodě.
Tak to nevím, co v té školce dělali moje děti, protože měli děravé, jak kolena, tak palce na bačkůrkách
![]()
@Inam To taky nevím, syn neměl děravé ani boty ani kolena, na žádných teplákách…
@Inam kolena na teplákách děravá měl
jak lezl po kolenou, když jezdil s autíčkama
@Barbulka Tak to náš jen rozseklou pusu, jelikož nelezl po kolenou, ale chodil a ruce rukama řídil to auto… je jasný, jak to muselo skončit.
Oživuji…
Jáké zimní botky budete mít pro školkové děti. Pochlubte se ![]()
@Alex Adrian píše:
Oživuji…
Jáké zimní botky budete mít pro školkové děti. Pochlubte se
Superfit, jako vždy.
Jsou teplé a nepromoknou.
@Alex Adrian dokud nebude mrznout i přes den, tak bude mít celoročky Superfit s teplou ponožkou, jinak nějaké zimní s membránou, nemusí to být nutně ani superfit a goretex, ten bych nebyla ochotna zaplatit, ale máme dobré zkušenosti s membránou TermoTex od Peddy, jinak do školky nebude mít žádné speciální, bude mít prostě jedny zimní boty, které nosí všude.. ale budeme kupovat později, podle počasí, až fakt budou potřeba. Dost jí ještě roste noha
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.