Boty pro širší nohy s halluxy?

172
22.11.25 21:23

Boty pro širší nohy s halluxy

Nemáte prosím někdo tip na fakt dobré boty, které by byly lehké, pohodlné a hlavně vhodné na širší nohy s halluxy? Moje mamka pořád nějaké shání a žádné jí tak úplně nevyhovují, tak jsem si říkala, že se zkusím zeptat tady. Díky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5379
22.11.25 21:26
@deli33 píše: Více

Zdravotnické potřeby, kůže nebo látka a podrážka z gumy. A nejlépe ještě se zipem nebo na suchác., jestli na zimu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76904
22.11.25 21:46

Zdravá obuv Štěpánková - odtamtud jsme kupovali boty pro babičku, která měla trvale nateklé nohy, mají tak toho spoustu i pro halluxy - ty boty tam jsou kombinované s vyměkčenou látkou, takže těm halluxům „povolí“ - jo a jsou lehounké, jakou má maminka velikost? my máme doma nepoužité kotníčkové zimní a podzimní boty ve velikosti 40 myslím, klidně bych ti je poslala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
22.11.25 22:10
@stinga píše: Více

Musím se jí zeptat, ale mám tušení, že větší.
Ale jsi hrozně hodná :srdce: A v každém případě děkuju za tip, mají tam fakt dost solidní výběr :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
22.11.25 22:13

Moje téma… které můžu pomalu bohužel snad už přednášet. Výrůstky na chodidle nejsou jen haluxy. Můžou být i na jiných místech a člověka kolikrát bolí každý krok.
Když hledáš širší botu, musíš si dát do vyhledávače H. Na internetu si to okoukneš, aby ses seznámila s nabídkou, než vyrazíš do terénu.
Občas má boty tohoto požadavku už i Rieker.
Nám se dost osvědčila značka Jana.
Máme doma pohodlné boty od Santé, mají měkké typy různých barev, jsou plné, vypadají jako pletené, a odchodí se v nich celé jaro i podzim. Některé druhy gumičkové rock spring obuvi se dají také nosit, ale to chce vyzkoušet, ne objednat po internetu. V Globusu lze občas narazit na výprodej starších modelů, mám odsud několik párů za zlomek původní ceny. I v lékárně mívají na poslední pár bot slevy. Důležitá je nejen šířka, ale vnitřní stélka, nejlépe z paměťové pěny. Vložky do bot z ní se dají koupit v drogerii nebo v Deichmann prodejnách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76904
22.11.25 22:15

no možná ty zimní jsou 41, to teď také nevím, jsou na půdě a tam není světlo, zítra kouknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
24.11.25 17:41

Ahinsa, Altra, Topo, široké jako barefoot, ale s tlustší podrážkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
1.12.25 10:40

Moje máma má také tyto, docela velké, problémy, je po ne zcela povedených operacích chodidel. Má i boty vyrobené ševcem přímo na míru, na poukaz od ortopeda, ale nějak se mi moc nelíbí, přišly mi vždy takové tuhé. Pak má takové výborné měkoučké od Riekera. Já mám po porodech, sice ne haluxy, ale strašně rozpláclá chodidla, propadlé klenby, skoro nic neobuju, na jaře jsem byla s dcerami na školním plese a měla, kdysi pohodlné, střevíce na nízkém širokém podpatku a bylo to utrpení. Musím si koupit placaté poddajné baleríny. Jinak jsem si oblíbila barefoot Merrell a zimní mám Rieker, ty mám moc ráda, mají řadu širokých bor Remonte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí