Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Mam od nich cerne kotnikove tenisky asi pul roku a zatim dobry. Pohodlne, lehke. Byly ale drazsi, asi 1600 kc.
Koupila jsem zimni a hned je zas vratila - byly krive, kazda jina a neslo v tom chodit. Jinak mam letni sprotovni v tech se chodi dobre. Jinak nez ve sleve bych ale nekupovala, zas takova kvalita to neni…
Normální průměrné, spíš levnější boty. Dřív když se prodávaly jen v Americe byly dobré, ale teď už mi ta kvalita připadá horší.
Mám sportovní botasky a super. Dá se třeba v CCC občas pořídit se slevou, jak posílají registrovaným ty smsky..
Nejhorsi boty! Jedna bota se po 2 mesicich rozlepila a reklamace zamitnuta, ze je to bezny opotrebeni. Asi jsem teda skakala celou dobu po 1 noze. Kecky za 1.800,– a stydela bych se je vzit i do lesa se psem ![]()
Já jedny mám. Jsou letní sportovní a jdou ultralehké a pohodlné. Ale nesmí pršet, to mám hned mokré nohy.
Máte někdo zkušenost pro děti?
Běžně dětem kupuji Superfity. Babička dělá ve zdravotní obuvi a tohle vůbec nezná, asi to nebude nějaká zdravotní bota, že?
Holky viděly reklamu na ty svíticí se
a pořád otravujou, že by je chtěli, půl roku je to nepustilo
Chtěli je i od Ježíka.. Děti 3 a 6 let..
Teď budu kupovat jarní, tak jestli sáhnout po zdravotní klasice jako vždy, nebo jim splnit přání.. ![]()
Nikde jsem nic nenašla a čekám, že to zdravotní obuv nebude, nebo se pletu? Díky..
https://en.wikipedia.org/wiki/Skechers
Americká společnost, srovnat se to dá s Nike nebo Adidas…Já s tím třeba problém nemám, ale vím, že spousta matek by dítěti jiné než boty ve zdravotní obuvi nekoupila…
Já Nike Adidas, Reebok, Filla kupuju a ty Skechers jsou kvalitou srovnatelné plus mají ty světýlka ![]()
Dceři od prvních botiček kupuji jen Superfity. Loni v létě mě uprosila na svítící a normální tenisky Skechers. I přes úzkou nožičku boty sedí a jsou pohodlné Nedá na ně dopustit a tenisky Superfit už nechce. Letos si vybere další Skechersky.
Je to srovnatelné s teniskami, druhačka je má - ale stejně jí kupuju i tenisky, nejen zdravotní obuv. Má jedny slušné viking a pak tyto tenisky
Ale fakt jsou spíš na hřiště, na běhání, pokud tedy myslíš ty, co máme my ![]()
@welovefashion tady je nejhorší, že u té starší bych to i zkousla, ale u té menší
A koupit jen jedny, to nejde ![]()
Tak třeba ještě někdo napíše, díky ![]()
Je fakt, že taky kupuji dvoje, tak koupím jedny Superfitky a jedny Skechersky. Nevíte, budou i na širší nožku?
Ahoj, máte někdo zkušenosti s botami od značky Skechers?