Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@lucynka25 Dcera má nohu širší v prstech (ale úzký kotník), a jsou jí pěkně. Naopak Superfitky jí jsou úzké, nosí Vikingy ![]()
A má tyto, jen v barvě do růžova: https://www.sportisimo.cz/…ream/236948/ ![]()
Ja je nosila jako tehotna, byly strasne pohodlny a v 7m jsem s nima usla pres 20 km po Londyne a uplne v pohode. Mladej ma bezne Superfit (i ted jsem kupovala na jaro a do hor goratexovy za 1600 ve sleve) a k tomu jedny tenisky na pisek z Lidlu se svetylkama za 300 z min tydne. Na prochazky a vylety pak prikoupim jeste jedny Superfity az bude nabidka, ted je to bida.
@lucynka25 píše:
Je fakt, že taky kupuji dvoje, tak koupím jedny Superfitky a jedny Skechersky. Nevíte, budou i na širší nožku?
Hlavně teda superfit nejsou na širokou nohu ale na ultra uzkou…Já třeba koupila dceři svítící botky d.d.step.
@Veru1987 jj vim. Prvni dcera nosila superfity v pohode a druha mela ted prvne zimni a dobry, ale drive jsem ji musela brát dd step nebo primigy, do superfitu nohu nedostala.
Ve skechers chodí půl USA… jsou děsně pohodlné… já mám asi 3 hlavně t s memory foam, není to buhvijaky design ale super pohodlný, jako backory!!!
moje děti je mají také a nesundaji jež nohou ![]()
Já mám a touto značkou ty nejlepší zkušenosti. Pohodlné, příjemné, sportovní boty na leto(kolo, vycházky) lehounké, mekkoučké. ❤️️
Já oživím tohle téma, i když jsem původně chtěl založit svoje vlastní. Hlídám pro kamarádku boty Skechers CON - AIR v Deichmannovi, běžná cena 1 699, bývají na ně slevy?