Hezka tricka Zalando, About you, ...

10461
10.3.20 09:57

Hezka tricka Zalando, About you, ...

Potrebuju si koupit tricka/halenky, hlavne s dlouhym rukavem, tak, aby byly kvalitni, drzely tvar, nesepiraly se, byly prevazne z prirodnich materialu (tzn. smes bavla- elastan ok, ale 60% polyester uz nee). Taky aby je bylo mozne vzit do kancelare k sukni. Mame relativne volny dresscode, ale i tak, prose aby to trochu vypadalo. A jelikoz nesnasim nakupovani a posledni roky jsem kupovala prevazne sportovnejsi styl, prosim o rady, na jake znacky se zamerit, abych nemusela prochazet desitky stran hadru. Idealne v nejakem z internetovyh obchodu, kde je vymena a vraceni zdarma. Predem dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Elenloth
10.3.20 11:07

@Hoa Mai Trika jsem ještě nekupovala, taky mě to ale čeká. Za sebe doporučuji Zalando, má docela vychytané filtrování, takže se ta nabídka zúží dle potřeby. Nešla bych na to podle značek, ale třeba podle toho materiálu, typu vystrihu a tak. A samozřejmě ty nejlevnější za 3 stovky asi nebudou nic moc, no.

• Citovat
  • Upravit
10461
10.3.20 14:51

@Elenloth No jo, jenze to toho tam porad zbyva tuna a kvalita materialu se ne vzdy da poznat podle ceny. Ja tak nemam rada nakupovani, ze uz pomalu nemam v cem chodit. Chodim i v zime v kratkem rukavu a je mi v nem zima, protoze nic dlouheho pekneho nemam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
10.3.20 14:59

Mám nejlepší zkušenost se značkou Hollister, mají je na Zalandu tak se mrkni. Dělají i docela decentní vzory, takže se dá nosit všude. Jsou docela za normální cenu a hlavně skvělej matroš. Nechci dělat reklamu, jen doporučuju. Případně se dají objednat přímo z US a ta cena je taky v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
10.3.20 16:07

@Hoa Mai Podle materiálu to jde taky filtrovat, min. se vyhnout komplet umělině.
A jinak to dělám teda tak, že tam prostě nakoupím skoro všechno, co se mi líbí, doma vyberu to, co mi sedí a vypadá dobře a zbytek vrátím. Minule jsem třeba koupila patery podobné šaty, dvoje si nechala, zbytek vrátila. Nevýhoda je, že utratíš větší částku peněz najednou.
Těch značek je tam spousta, většinu z toho třeba ani neznám.
Ale obecně bývá dobrý Esprit (mají tam jiné věci než v obchodech), Dorothy Perkins, More & more
Naopak se vyhni Misguided, nebo některé věci ONLY.

• Citovat
  • Upravit
21680
10.3.20 16:55

@Hoa Mai
Ahoj, já ráda nakupuji basicy na bezpotisku, jsou tam i hodnocení jednotlivých triček ;)
A moc dobře se mi vybírá móda podle filtrů zde (příležitost, barva, velikost, cena, typ rukávů apod) Většinou najdu, co potřebuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák