Bouchla jsem syna do břicha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14809
17.10.21 22:37
@Netopirek píše:
Nic mu nebude.
A pro úklidnění. Já dneska jedno dítě praštila loktem do hlavy, jednomu přivřela prsty do zástěny v koupelně a třetí sejmula dveřmi. Žádná z toho nic nemá. Se to prostě občas stává :nevim:

To je jako u nás, akorát u nás se spíš likvidují deti navzájem. U nás dokud neteče krev, jako hodně, tak ani nevstavam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
17.10.21 22:40

V klidu. Jestli jsi ho bouchla klouby prstů do žeber, tak to asi bolelo, ale určitě mu nic nebude. Navíc teda za mě lepší dítě praštěné do žeber, než s popáleninami od vařícího oleje. Já jsem teda taky fest nervózní a na děti nepříjemná, když smažím něco na větší vrstvě oleje a děti se motají kolem. Už ví, že nesmí.
Omluvit ses mu omluvila, zítra mu ještě vysvětli důvod svého chování (ony to pak děti neberou jako nesmyslnou křivdu), žes měla strach, aby se mu něco nestalo, protože vroucí olej je nebezpečný. Když už se to stalo, tak to třeba bude dobré aspoň k tomu, že si to zapamatuje a dá si příště pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
17.10.21 22:47
@Netopirek píše:
Nic mu nebude.
A pro úklidnění. Já dneska jedno dítě praštila loktem do hlavy, jednomu přivřela prsty do zástěny v koupelně a třetí sejmula dveřmi. Žádná z toho nic nemá. Se to prostě občas stává :nevim:

Teď jsi mi připomněla, jak mi příbuzná vyprávěla, že tehdy asi 3letého syna nechtěně sejmula dveřmi, které otevřela vší silou. Kluk jak dostal šlupku, odhodilo ho to dozadu na sloup, který byl asi metr za ním, takže se praštil podruhé. Musím přiznat, že jak jsem normálně taky kliďas, tak v téhle situaci bych už na místě matky k lékaři asi jela. Dítko naštěstí zůstalo bez újmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
17.10.21 22:51
@eva valoi píše:
To je jako u nás, akorát u nás se spíš likvidují deti navzájem. U nás dokud neteče krev, jako hodně, tak ani nevstavam.

To zvládají taky. A ještě likvidují i sami sebe. By jsme mohli jet i počítání dnů bez nehody :mrgreen:

@Hoa Mai já dveřmi sejmula 12ti letou. Ta je velká jak já. Tancovala se sluchátky v uších a neslyšela, že otvírám. A protože jsem nesla koš s prádlem, tak jsem dveře prudce rozrazila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85334
17.10.21 23:01
@eva valoi píše:

Vcera starsi otevrelavysoky botnik a sejmula mladsiho ho hlavy, ten se lekl a neudrzel se a spadl hlavou primo na roh skrine. Starsi ulekem zarvala, ja taky, mladsi se asi lekl a nevydal ani hlasku :mrgreen: :oops: vstal a sel s rozseklym celem pro boty a zacal si je oblikat :nevim: :mrgreen: (nic tam nema, jen dulek a modrinu, jako kdysi po podobnem padu, zkontrolovala jsem ho. A starsi se pro jistotu likviduje sama …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
17.10.21 23:07

Nase dcera kdysi si dala velký gymnastický míč na postel a cvičila. Najednou rána, ona si dala přímo doprostřed čela, vlitla do zdi, nestihla tam dát ruce nebo co…
Hele ona měla uprostřed čela sytě modrofialovou bouli, vypadalo to, jak kdyby ji tam někdo doslova a do písmene implantoval pod kůži švestku.
Fuj, ještě teď mi je na nic, když si na to vzpomenu… Švestka se vstřebala, dcera cvičí dal na všem a se vším možným. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
18.10.21 08:42

Jéé, prosímtě klid, víš kolikrát jsem dítě nechtěně břinkla? A můj manžel dokonce kdysi vyhodil dceři při hře loket :P Neplaš, bude dobrej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
18.10.21 15:48
@Netopirek píše:
Nic mu nebude.

Kam stoupneš, tam je trpaslík, co? :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
23966
18.10.21 20:11
@Janli píše:
Kam stoupneš, tam je trpaslík, co? :mrgreen: :mrgreen:
Úplně přesně :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.21 22:04

Od autorky

Když si dnes na nic nestěžoval, ráno když jsem se mu znovu omlouvala říkal, že už na to zapomněl a celý den byl v pohodě a bez bolesti, tak už asi můžu být v klidu že? Není možné, že by se nějaké zranění neprojevilo více než 24 hodin? Asi se zblaaaaaaznim :,( :,( :,( :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák