Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Nebuď jí, popsalas jasně, že byla celý den v pohodě, teď už není důvod se děsit. A k té nespavosti jsi napsala taky jasné důvody- zuby a pozdní odpolední spánek. Nestresuj se, takových ran ještě (bohužel) bude.
@TereuliJa píše:
Mýmu mladšímu ted rostou taky dva horní najednou… a přesně dělá totéž budí se, převrací… šahá si do pusinky. Píďalka kdybych mu mohla nějak pomoct, at už to má za sebou.
Na tvém místě bych se rozhodla ráno, podle selského úsudku. To co jsi napsala podle toho bych neusuzovala že se jedná o hlavinku. Daník 11m, taky sebou občas praští do zadu, dělá to hlavně na posteli takže do měkého, už mi to udělal i na zemi. Nevím co to je za nápady..
jj, jeden už má skoro prořezaný a druhý už jde taky trošku skrz dáseń vidět
ať už mají všechny venku, nebo to nepřežiju, jestli to tak bude pokaždé
no a takové nápady, jako praštit s sebou dozadu, měla častěji, asi v 8 měs. jak se naučila sedět, te´d to dlouho neudělala, a i když jsem seděla hned vedle ní, tak jsem nestihla zareagovat, nebo tedy stihla, stčila jsem pod ní ruku, ale jen tak napůl, stejně se bouchla.-( snad jí to už dlouho zase nenapadne.:-) ona se totiž v poslední době naučila sama od sebe, o mě nebo o taťku opírat, když sedí vedle nás třeba, tak se z ničeho nic opře o moje břicho, nebo nohy…podle toho kde sedí, tak si asi myslela, že za ní někdo sedí, nic jiného mě nenapadá ![]()
@Samamama
děkuji
jdu se na ni mrknout a taky spát, přeji doboru noc ![]()
Tak jsem jen chtěla napsat, že jsme tedy nikam nejely, sice je mrzutá, ale jinak ji nic není, mlíčko pije, papá normálně, jen nechce moc čaj, ale to asi tou hlavou nebude
jinak je jako vždycky, hraje si, lítá opět po celém bytě… tak to budou asi ty zoubky, dnes večer jí dám kdyžtak ten nurofen ![]()