Rána do obočí u syna - jít k lékaři?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Happy Hippo
20.8.13 15:35

rána do obočí

Pěkné odpoledne, mám dotaz, před chvilkou se malej převaloval a narazil se o hranu spodní police konferenčního stolku do obočí. Stalo se vám to některé taky? Co jste s tím dělaly? Mám to nechat být, nebo chladit? Má tam bouličku malinkou a v místě zarudlé. Nebo mám jít k lékaři? Moc děkuju.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2947
20.8.13 15:37

Nechavala jsem byt. Toho jeste bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Happy Hippo
20.8.13 15:38

Je mi to jasné :) Díky

• Citovat
  • Upravit
22614
20.8.13 15:54

Heh, stalo a ne jednou :mrgreen: Nic jsem s tím nedělala, většinou jsem to malé ani nepofoukala… pokud to nebyla nějaká jooo velká šlupka, tak jsem ji nechala být a řekla jsem je „to nic není“ :mrgreen: :nevim: Budou daleko horší rány :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
20.8.13 16:04

Dokud neteče krv nebo to nebyla supermega rána, tak nechávám tak

• Citovat
  • Upravit
31672
20.8.13 16:05

Takových malých úrazů ještě bude..doktor není potřeba, to by byly plný čekárny pořřád ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
20.8.13 16:34

Po úraze hlavy nebo když se takhle děti uhodí, se má nechat hodinku v klidu(žádný spánek)když mimču nic není a nezvrací je vše OK :)…toho ještě bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Happy Hippo
20.8.13 16:39

Tak vám moc děkuju, vím, blbá otázka, jestli se vám to stalo někdy :lol:

• Citovat
  • Upravit
264
20.8.13 16:44

Asi každé :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
21.8.13 11:18

Takových to úrazků bude ještě hafo, pokud neteče krev, dítě nezvrací a nebo nevykazuje jiné známky problému neřešila bych to:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
18.12.15 19:59

Holky, malý hopsal na gauči a samozřejmě skočil a narazil do stolku. Má tam cca 2 cm šlinc/ranku, asi dva centimetry nad obočím. Udělala se mu pod tím boule, krev naštěstí žádná. Jsou mu dva roky, chová se stejně, jedl i pil normálně. Mam to nějak řěšit? Má to na čele směrem k oušku na konci obočí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
18.12.15 20:17

@SarkaLo mě malá spadla z gauče a naprudko vzala hlavou hranu stolu kolem oka…boule je dobré znamení, pokud není spavý, nezvrací, zkuste posvítit do očí a zorničky reagujou stějně tak by to mělo být dobrý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
18.12.15 20:29

Závidim, když je to pro někoho vzácnost. :) Pokud se chová normálně, neřeším. V noci se za ním jdu podívat častěji.
@kavulenka proč je boule dobré znamení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák