Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Heh, stalo a ne jednou
Nic jsem s tím nedělala, většinou jsem to malé ani nepofoukala… pokud to nebyla nějaká jooo velká šlupka, tak jsem ji nechala být a řekla jsem je „to nic není“
Budou daleko horší rány ![]()
Dokud neteče krv nebo to nebyla supermega rána, tak nechávám tak
Takových malých úrazů ještě bude..doktor není potřeba, to by byly plný čekárny pořřád ![]()
Po úraze hlavy nebo když se takhle děti uhodí, se má nechat hodinku v klidu(žádný spánek)když mimču nic není a nezvrací je vše OK
…toho ještě bude ![]()
Tak vám moc děkuju, vím, blbá otázka, jestli se vám to stalo někdy ![]()
Takových to úrazků bude ještě hafo, pokud neteče krev, dítě nezvrací a nebo nevykazuje jiné známky problému neřešila bych to:)
Holky, malý hopsal na gauči a samozřejmě skočil a narazil do stolku. Má tam cca 2 cm šlinc/ranku, asi dva centimetry nad obočím. Udělala se mu pod tím boule, krev naštěstí žádná. Jsou mu dva roky, chová se stejně, jedl i pil normálně. Mam to nějak řěšit? Má to na čele směrem k oušku na konci obočí…
@SarkaLo mě malá spadla z gauče a naprudko vzala hlavou hranu stolu kolem oka…boule je dobré znamení, pokud není spavý, nezvrací, zkuste posvítit do očí a zorničky reagujou stějně tak by to mělo být dobrý…
Závidim, když je to pro někoho vzácnost.
Pokud se chová normálně, neřeším. V noci se za ním jdu podívat častěji.
@kavulenka proč je boule dobré znamení?
Pěkné odpoledne, mám dotaz, před chvilkou se malej převaloval a narazil se o hranu spodní police konferenčního stolku do obočí. Stalo se vám to některé taky? Co jste s tím dělaly? Mám to nechat být, nebo chladit? Má tam bouličku malinkou a v místě zarudlé. Nebo mám jít k lékaři? Moc děkuju.