Hrozná matka - stříhla jsem omylem miminko u nehtu

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2235
5.8.13 16:00

hrozna matka

Ahoj!! pisu anonymne, hrozne se stydim za to, co jsem udelala!!!mam dceru - mesic a strihala jsem ji nehticky malinkyma klestickama na nehty pro miminka!!! no… a omylem jsem ji strihla a ted tam ma takovou dirku :( chuderka desne plakala!!! pripadam si jako zruda :,( stalo se vam to nekomu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2235
5.8.13 16:01

Tak jsem to moc anonymne neposlala :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
5.8.13 16:04

Stát se to může každému, netrap se tím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
5.8.13 16:04

Jo, úplně přesně - stříhala jsem jí nehtíky kleštičkami na nehty a hned při prvním jsem jí střihla. Plakala, mě bylo hrozně a další 2 měsíce nehty stříhala moje mamka. Teprve pak jsem si troufla znova. Teď jsou ji 4 roky a nehty stříhám za pochodu. Buď v klidu, to se zahojí. :hug:

• Citovat
  • Upravit
5065
5.8.13 16:05

Ahoj, to se může stát každýmu, určitě bych se kvůli tomu nenazvala hroznou matkou… já malému minulý týden omylem upustila na hlavičku lahvičku s čajem, drcnul mi do ruky a už to bylo… nebyl k utišení, já to ořvala s nim, ale za chvilku bylo zapomenuto :) nebuď z toho špatná, to se prostě může stát, určitě nejsi ani první, ani poslední :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
5.8.13 16:06

Není důvod pro anonymitu. :palec: Také se mi to stalo. A ne kleštičkama, ale normálníma nůžtičkama. Chudáčkovi to trochu krvácelo půl dne :zed: člověk získá grig, neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25080
5.8.13 16:06

Já první nehty loupala, nebo se jí spíš loupali sami. Druhou jsem střihla poprvé hned na dvou prstech, taky plakala - nějak jsem se z toho nehroutila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
5.8.13 16:07

Nechci tě strašit, ale budou dáááleko horší věci…buď v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
5.8.13 16:07

Malý má takový divný nehet na palečku u ruky, jakoby trochu zarostlý nebo co, taky už jsem ho fikla :zed: :zed: :zed:
Starší jsem posledně nabrala loktem do hlavičky :roll:
to se někdy stane… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
katka379
5.8.13 16:08

Nejsi zrůda, to se může stát. Lepší je stříhat nechtíky, když mimi spí a nevrtí se. Já si taky dneska připadám hrozně - spadla jsem i s klukem ze schodů. Snažila jsem se ho držet, co to šlo, ale neudržela a bouchnul se do hlavy :(. Jako nic hrozného to snad nebylo, je v pohodě, plakal jen chvíli, spíše se lekl, ale byla jsem na sebe nas..ná, jaké jsme jelito :pocitac:. Prostě se občas něco přitrefí a člověk může být sebevíc opatrný… :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5455
5.8.13 16:08

Ale no tááák, nejsi zrůda, prostě občas se může stát, že nechtěně ublížíš. Víš kolik bylo případů, kdy miminko mělo vykloubené ramínko, protože tatínek/tetička/maminka/někdo spěchal, aby ho rychle oblékl? To je horší…A vem si, že děti chodí na očkování (píchanec, někdy píchance dva - také pláčou a rychle zapomenou), na odběry krve, na propíchnutí slzného kanálku, holkám se píchají náušnice, klukům trhají předkožku, stříhají se uzdičky pod jazykem…nepříjemných procedur je hafo a děti se z toho rychle vzpamatují. Některé jsou nutné, tobě se stala malá nehoda. Dcerka už o tom jistě ani neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
5.8.13 16:09

@katka379 tak z tohohle mám hrůzu, máme doma tak blbý schody, že to hezký neni :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
5.8.13 16:11

@BABIES Jéééé, to není důvod, takhle se nazývat. :) Nestalo se mi to, ale staly se mi jiné věci. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
5.8.13 16:13

Určitě se to může stát každému, než se vdá, tak se jí to zahojí a určitě z toho nebude mít doživotní trauma, buď v klidu :kytka: Naše první stříhání proběhlo dětskýma nůžtičkama, použila jsem je jednou a naposledy, od tý doby jedině klasický naše :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22771
5.8.13 16:14

Taky se mi to stalo - střihla jsem moc, oni ty miminka to maj jakoby srostlý dál než my dospělí (mi tak přišlo tehdy). A to jsem si pak ještě někde přečetla, že se nevim jak dlouho nemaj nehtíky stříhat vůbec, že hrozí infekce (já je střihla hned po návratu z porodnice, měla je dlouhý a škrábala se) - no taky jsem si tehdy připadala jak nejhorší matka. Ale takových věcí ještě bude, a horších ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák