Hrozná matka - stříhla jsem omylem miminko u nehtu

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15404
5.8.13 16:14

Jo, stalo. ale nebrečel, je to tvrdej kluk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
5.8.13 16:16

Můj muž, ve chvíli, kdy já jako nezodpovědná matka byla u bůhví kde, dával dceři nurofen sirup. Jako správný muž, co neví bez manželky, která bije, jí dal omylem maximální doporučenou denní dávku najednou, si to prostě blbě přečetl a trochu se spletl. :roll:
Zabít se mu ji nepodařilo. :mrgreen:
Takže klid, se stane každýmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
katka379
5.8.13 16:18

@Týna K. Už jsem takhle jednou uklouzla u našich, ti mají taky takové zabijácké schody, ale to jsem spadla na pr..el a malého držela, takže to bylo ok. Dneska mi vypadl na našich venkovních…no naliskala bych si! Mám ponaučení do budoucna :zed:

• Citovat
  • Upravit
2235
5.8.13 16:24

Dekuju vsem… je mi ze me na nic a pritel je pekne nastvanej :( ona ma tvrdy nehty, takze se odloupnout nedaji!!!ach jo!!! od rana ji boli brisko a ja ji to jeste zhorsuju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
5.8.13 16:30

@BABIES prosimtě, hlavně si nenadávej :hug: můžu ti klidně sepsat co jsem udělala dětem já, pokud ti to pomůže ;) a zatím všechny žijou. Malá si nic nepamatuje tak to neřeš, uklidni se a hotovo :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1332
5.8.13 16:32

Klid, já poprvé synka střihla už v porodnici. Hrozně se pořád škrábal do krve a rukavičky nemohl mít pořád, tak jsem si vzala nůžky a že jdu stříhat. Blbka no… od té doby se mi to ještě párkrát stalo, ale není to nic hrozného ;) Takže klid. Když nedávno spadl, myslela jsem, že mě klepne a dobrý, ani nebrečel, smál se… 8o Trdlo, no :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
5.8.13 16:33

Takovejch nehod bylo. První mé neúspěchy jsem také ořvala a hlídala kluka jako ostříž. Stejně se nehody děly i nadále (neznamená denne). Nedávno mi partner vyčítal, že ho vůbec nehlidam, že má tuhle modřiny, ještě se nezahojilo a už má odřená kolena. Pak jsme šli ven i s ním a partner se „staral“ o synka a ten měl během chvilky zase koleno do krve. Od té doby partner nekecá, co s ním pořád vyvadim.
Takže počkej za pár měsíců. Jestli si připadáš neschopná teď, co budeš dělat, až se bude učit chodit, odmítat Ti jíst, neposlouchat a vztekat se, protože chce věci po svém.
Jo a s kleštičkama na nehty jsme měli nehodu také. Detskyma nůžkama nešlo, kleštičkama jsem také stříhla a tak dělám přesně, to, co se nemá. Normálními nůžkami na nehty. Nejlépe se dělá, když dítě spí. Teď už je syn větší a drží sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
5.8.13 16:33

@BABIES kdyz to neni nic horsiho, tak si s tim hlavu nelamej, a pritel at si je nastvanej jak chce, chtela bych videt ty nase chlapy, jak strihaj nehtiky na tech titernejch prstickach, bebinko se male zahoji driv nez si myslis :-)
ja nasemu malymu striham kazdy tyden klasickejma ostrejma nuztickama na nehtovou kuzicku (zahnutyma) a zatim bez karambolu, striham za ziva, abych si na sebe neupletla bic v podobe strihani ve spanku a on oby videl, ze ma spolupracovat a nedelat koniny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16972
5.8.13 16:36

Příště ať stříhá on ;) Do zítřka ji to sroste :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
5.8.13 16:38

Ja ji taky striham, kdyz spinka, ale asi se ji neco zdalo a desne sebou skubla a bylo to :( pak zacala plakat i slzicky ji tekly no des!!! jinak ji je musim strihat kazdy treti den :/ no ted uz na to dlouho nesahnu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
5.8.13 16:39
@BABIES píše:
Ja ji taky striham, kdyz spinka, ale asi se ji neco zdalo a desne sebou skubla a bylo to :( pak zacala plakat i slzicky ji tekly no des!!! jinak ji je musim strihat kazdy treti den :/ no ted uz na to dlouho nesahnu :(

Ale sáhneš, jinak bude mít od krve tvář atd., jak se bude škrábat ;)

Vážně, to se prostě někdy stane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
5.8.13 16:41

Já jednou střihla nůžtičkama syna do prstíku na noze, zachvilku o tom nevěděl. Nejsi hrozná matka ;) to se stane :kytka:

• Citovat
  • Upravit
katka379
5.8.13 16:48

@michee On ty koniny stejně bude dělat :lol:. Malého jsem nejdříve stříhala spícího, potom kolem půl roku už bdícího a držel…teď nechce držet vůbec, člověk aby na to natrénoval nějaké speciální chvaty :lol:

• Citovat
  • Upravit
218
5.8.13 16:51

@BABIES ty jsi jeste plna hormonu, bud v klidu, jsi pro svou holcicku nejlepsi maminka na svete. Az si to prectes za mesic, budes si rikat, kdo to psal, ze te to prekvapi, co umi sestinedeli :andel: fakt budou horsi veci ale nechci strasit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
5.8.13 16:59

@katka379 s tim bohuzel pocitam, ale spis, aby vedel, ze se neco deje, aby nebyl prekvapenej co mu to delam s prstikama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák