Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Můj muž, ve chvíli, kdy já jako nezodpovědná matka byla u bůhví kde, dával dceři nurofen sirup. Jako správný muž, co neví bez manželky, která bije, jí dal omylem maximální doporučenou denní dávku najednou, si to prostě blbě přečetl a trochu se spletl. ![]()
Zabít se mu ji nepodařilo. ![]()
Takže klid, se stane každýmu.
@Týna K. Už jsem takhle jednou uklouzla u našich, ti mají taky takové zabijácké schody, ale to jsem spadla na pr..el a malého držela, takže to bylo ok. Dneska mi vypadl na našich venkovních…no naliskala bych si! Mám ponaučení do budoucna ![]()
Dekuju vsem… je mi ze me na nic a pritel je pekne nastvanej
ona ma tvrdy nehty, takze se odloupnout nedaji!!!ach jo!!! od rana ji boli brisko a ja ji to jeste zhorsuju!!!
@BABIES prosimtě, hlavně si nenadávej
můžu ti klidně sepsat co jsem udělala dětem já, pokud ti to pomůže
a zatím všechny žijou. Malá si nic nepamatuje tak to neřeš, uklidni se a hotovo ![]()
Klid, já poprvé synka střihla už v porodnici. Hrozně se pořád škrábal do krve a rukavičky nemohl mít pořád, tak jsem si vzala nůžky a že jdu stříhat. Blbka no… od té doby se mi to ještě párkrát stalo, ale není to nic hrozného
Takže klid. Když nedávno spadl, myslela jsem, že mě klepne a dobrý, ani nebrečel, smál se…
Trdlo, no ![]()
Takovejch nehod bylo. První mé neúspěchy jsem také ořvala a hlídala kluka jako ostříž. Stejně se nehody děly i nadále (neznamená denne). Nedávno mi partner vyčítal, že ho vůbec nehlidam, že má tuhle modřiny, ještě se nezahojilo a už má odřená kolena. Pak jsme šli ven i s ním a partner se „staral“ o synka a ten měl během chvilky zase koleno do krve. Od té doby partner nekecá, co s ním pořád vyvadim.
Takže počkej za pár měsíců. Jestli si připadáš neschopná teď, co budeš dělat, až se bude učit chodit, odmítat Ti jíst, neposlouchat a vztekat se, protože chce věci po svém.
Jo a s kleštičkama na nehty jsme měli nehodu také. Detskyma nůžkama nešlo, kleštičkama jsem také stříhla a tak dělám přesně, to, co se nemá. Normálními nůžkami na nehty. Nejlépe se dělá, když dítě spí. Teď už je syn větší a drží sám.
@BABIES kdyz to neni nic horsiho, tak si s tim hlavu nelamej, a pritel at si je nastvanej jak chce, chtela bych videt ty nase chlapy, jak strihaj nehtiky na tech titernejch prstickach, bebinko se male zahoji driv nez si myslis ![]()
ja nasemu malymu striham kazdy tyden klasickejma ostrejma nuztickama na nehtovou kuzicku (zahnutyma) a zatim bez karambolu, striham za ziva, abych si na sebe neupletla bic v podobe strihani ve spanku a on oby videl, ze ma spolupracovat a nedelat koniny
Ja ji taky striham, kdyz spinka, ale asi se ji neco zdalo a desne sebou skubla a bylo to
pak zacala plakat i slzicky ji tekly no des!!! jinak ji je musim strihat kazdy treti den :/ no ted uz na to dlouho nesahnu ![]()
@BABIES píše:
Ja ji taky striham, kdyz spinka, ale asi se ji neco zdalo a desne sebou skubla a bylo topak zacala plakat i slzicky ji tekly no des!!! jinak ji je musim strihat kazdy treti den :/ no ted uz na to dlouho nesahnu
Ale sáhneš, jinak bude mít od krve tvář atd., jak se bude škrábat ![]()
Vážně, to se prostě někdy stane.
Já jednou střihla nůžtičkama syna do prstíku na noze, zachvilku o tom nevěděl. Nejsi hrozná matka
to se stane ![]()
@michee On ty koniny stejně bude dělat
. Malého jsem nejdříve stříhala spícího, potom kolem půl roku už bdícího a držel…teď nechce držet vůbec, člověk aby na to natrénoval nějaké speciální chvaty ![]()
@BABIES ty jsi jeste plna hormonu, bud v klidu, jsi pro svou holcicku nejlepsi maminka na svete. Az si to prectes za mesic, budes si rikat, kdo to psal, ze te to prekvapi, co umi sestinedeli
fakt budou horsi veci ale nechci strasit ![]()
@katka379 s tim bohuzel pocitam, ale spis, aby vedel, ze se neco deje, aby nebyl prekvapenej co mu to delam s prstikama ![]()