Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky, chtěla bych se zeptat, je sobota, a nevím jestli jet na pohotovost, nebo ne, stala se mi taková blbá nehoda s malou, přítel jí držel a já chtěla zvednou brýle, které shodila na zem, jak jsem se ohla, tak ona samozřejmě taky, jenže přítel si nevšiml, a já se zvedla a bouchla malou mou hlavou přímo do jejího čela, ale pořádně
ale plakala asi minutku a pak se už smála a byla v pohodě, pak i vypila na noc sunar a teď spinká, chodím ji kontrolovat, ale rostou nám zoubky, tak se často budí, tak ji nemusím budit násilím. Chci se jen zeptat, mám s ní ráno někam jít? nechci vypadat jako hysterka, má trochu bouličku a modřinu, ale jen tak trošku
Jinak má teď takové období, že i když ji hlídám, často se uhodí do hlavičky, nebo jinam, tak nechci lítat počád po doktorech a nechat ji třeba zbytečně rentgenovat, to taky asi není moc dobrý, ale jsem strašně přecitlivělá co se malý týče, tak nevím. Děkuji moc za rady a názory.
Já mám 10 měsíční a před třemi dny se rozběhla, zakopla a rozsekla si hlavu na kameni. Jela jsem s ní okamžitě na pohotovost a vznikly z toho 2-3stehy a menší otřes mozku. Zůstala tam na dvě noci a dnes je už doma
s tímhle bych nejela ![]()
Nejela bych, jen kontrolovala.
Mmch, u mojí dcerky platí, že rána do čela ji bolí daleko nejmíň, kolikrát je to šupka třeba o stůl, až si říkám - tak a teď bude řevu a poteče krev, ale nic. A jak je malá jinak na bolest cimprlína, do toho čela jako by jí to vůbec nevadilo. Asi ho děcka mají už jako nárazník projektovaný.
Když se děcka bouchnou do hlavy, vždy okamžitě kontroluji zorničky a pár minut stav, jestli se nechovají jakkoli jinak. jela jsem zatí jednou, když to byl pád z větší výšky.
Pokud zorničky reagují, neupadává do spánku, fungule normálně tak bych nejela. Děti jsou " z gumy" až se občas divim, co snesou. Dva měsíce zpět jsem řešila každej bouchaneček, teď už jsem si zvykla ![]()
To bude v pohodě, jen kdyby se ti něco nezdálo, ale malej si oblíbil dělat berana, že z toho mám málem otřes mozku
a on vysmátej
, nebo dřív dělal, že bochal hlavou o zeď
![]()
na pohotovost jsem s ním jela až tehdy, když mi vypadl ze zavřený postýlky, doteď pořádně nevím, jak se mu to podařilo
![]()
@Bersaba píše:
Nejela bych, jen kontrolovala.
Mmch, u mojí dcerky platí, že rána do čela ji bolí daleko nejmíň, kolikrát je to šupka třeba o stůl, až si říkám - tak a teď bude řevu a poteče krev, ale nic. A jak je malá jinak na bolest cimprlína, do toho čela jako by jí to vůbec nevadilo. Asi ho děcka mají už jako nárazník projektovaný.
Tak nějak ![]()
Taky bych nejela. Kolikrát se divím co malá vydrží. Ale spíš bych ji jen zatím sledovala. Nehody to je co chvíla, byli by jsme tam asi hodně často.
Mrkni se na muj profil, dala jsem tam nejaky navod, jak sledovat dite po narazu do hlavy. na pohotovost bych nejela.