Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Záleží, jaká to byla pecka, ale pokud je v pohodě, nebrečí, nezvrací, není spavý, tak nejezdi. Takových nehod ještě bude…
Jen ho sleduj, a kdyby se cokoliv vymykalo normálu, vem ho na pohotovost, jinak se ale neplaš. Dcera se do hlavy mlátí skoro pořád, někdy jsou to fakt pecky že mi až zle zabude a je OK. Neplaš se zbytečně. ![]()
Jde o to z jaké výšky spadnul a o co se praštil. Náš malej padá dnes a denně, má neustále boule a modřiny, někdy krev. Vždycky když je to větší pecka, sleduju, nedávám spát cca 2 hodiny po pádu, koukám jestli není malátnej nebo nezvrací. Nikdy se nic takovýho naštěstí nestalo a to mi spadnul před měsícem na roh stolu a rozsekl si vzadu na temeni hlavu- na šití to teda nebylo, ale krev a boule byla
Za dvě minuty už o tom nevěděl
Kluci jsou rošťáci a hlavičky mají asi nerozbitný nebo co ![]()
Pokud máš potřebu o tom zakládat diskusi (nejsi jsi jistá) tak jeď ![]()
Za mě - pokud to bylo z max. jeho výšky, nespadl nějak/na něco extra blbě tak pozoruj a jeď až pokud by se ti něco nezdálo…
Ani to, že nezvrací a je v pohodě nemusí nic znamenat… primárně bych se řídila výškou pádu a tvrdostí toho na co narazil.
Nespadl jen se bouchl o dřevněnou kostičku mával s ní a praštil se ze strany do hlavy. Zakladatelka
@Anonymní píše:
Nespadl jen se bouchl o dřevněnou kostičku mával s ní a praštil se ze strany do hlavy. Zakladatelka
jééé tak to nemusíš vůbec šílet
to se ti ještě takhle praští tisíckrát
![]()
Jeee nas uz v 5ti mes. zapadl za postel chudak
hele a vam se deti normalne nebouchaji do hlavy v postylce???
@Anonymní píše:
tak to se uklidni, kostičkou si zřejmě nijak neublíží ![]()
@Anonymní píše:
Tak to vůbec neřeš
řešila bych pády na tvrdé od cca jeho výšky, bouhnutí něčím do hlavy nebo hlavou do nečeho pouze pokud by to vypadalo na šití…
Roční syn se praštil do hlavíčky má tam trochu odřenou kuži a bouly. Myslíte že je potřeba jet na rentgen, normálně si hraje, zorničky stejné.
Co myslíte?