Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Vaše lehačka nemá takovej ten pás na připnutí? Ale to je věc jiná. K dotazu - záleží asi na tom, jak staré dítko máš - s úplným miminkem (cca do půl roka) bych asi sjela pro klid duše, s dítkem trošku větším bych počkala, pozorovala a kdyby nezvracelo a nechovalo se nijak jinak oproti normálu, tak bych na příště dávala jen větší pozor ![]()
To je mala vyska na to aby se mohlo nejak moc prastit. Jak je stare? Myslim, ze bude stacit jen pozorovat a kdyby se neco delo - zvraceni, zvysena spavost, nekoordinovane pohyby, zvysujici se teplota, tak bych jela.
Já ji připínám, ale měla to být rychlovka, jen udělat sunar
Zabere mě to tak minutku
Jsem hloupá.
No vypadá uplně normálně, brebentí, směje se. Spí tak jak vždy, teplotu nemá. Ale sledoju ji pořád. Má právě přesně půl roku.
Ona se jako by překulila z těch zádíček na tu hlavičku. Ale i tak jsem dost vyděšená. No, chybama se člověk učí… ![]()
Stalo se mi malem to samy, zachytila jsem ho tak tak. Kamaradce spadl 5ti mes. z postele a nejeli
Stalo se to spoustě maminkám. taky mi dcerka spadla, bylo to naše první překulení a rovnou bum ho… hlídala jsem jí ale naštestí jí nic nebylo… ale ten pocit si moc dobře vybavuju, to bude dobry…
Ahoj, nám dcera spadla ve 3m z autosedačky, která ležela na jídelním stole. Nic by ti neřekli, RTG tak malému miminku nemůžou dělat. Jen pozoruj zorničky.
Osobne bych pro klid duse sjela mrnouse prekontrolovat. Na jaky povrch spadl?
Z 20cm? Nejela bych nikam. Takových pádů ještě bude i v postýlce o šprušle.
V sesti/sedmi mesicich mi dite zuchalo ze stoje
, nebo kdyz uz tech 20 cm, tak treba se blbe skulil z kleku, to bych musela byt na pohotovosti xkrát denne. Pohotovosti bych ho fkat nestresovala. Je i riziko, ze se na te pohotovosti nakazi nejakou chutovnou, ted v lete radi treba chutovka zvana ruce-nohy-pusa, nebo sesta nemoc. Na mladoboleslavsku meningitida. Takze bych si to fakt rozmyslela. Loni si dcera tu sestku prave z pohotovosti nejspis dovezla.
Mně se malý v podobném věku převrátil s autosedačkou - měla jsem ho v ní taky nepřipnutého, něco jsme spolu dělali a v tom zvonek, tak jsem jen běžela otevřít dveře a zpět. Byl normální, brečel jen chvíli, spíš jak se lekl. Teď mu bude 15m a je OK
![]()
Malá vypadá uplně v pořádku. Manžel říkal, že to není potřeba jet na pohotovost. Bylo to opravdu jen sesunutí a překulení. Byli jsme i na procházce, normálně brebentí, papá, všecko. Spavá není, uplně normálně ponocuje jako každý večer.
Ale už budu teda obezřetná, přesvědčila jsem se, že stačí opravdu chvilka nepozornosti a je malér na světě.
Moc vám všem děkuji za reakce. Byl to pro mě šok i poučení. Budem na malou dohlížet i přes noc.
@Anonymní píše:
Malá vypadá uplně v pořádku. Manžel říkal, že to není potřeba jet na pohotovost. Bylo to opravdu jen sesunutí a překulení. Byli jsme i na procházce, normálně brebentí, papá, všecko. Spavá není, uplně normálně ponocuje jako každý večer.
Ale už budu teda obezřetná, přesvědčila jsem se, že stačí opravdu chvilka nepozornosti a je malér na světě.
Moc vám všem děkuji za reakce. Byl to pro mě šok i poučení. Budem na malou dohlížet i přes noc.
Ponocuje, jo
drzte se, opravdu je to otazka vteriny, taky jsem se presvedcila. Mejte se ![]()
Dobrý den,
dneska se mi stala nepříjemná věc. Chystala jsem dítěti sunar a dala ho na chvíli do lehčky, která byla hned vedle mě. Jenže se už začíná otáčet a různě kroutit a ze sedačky sjelo po zádíčkách na zem a překulilo se hlavičkou na podlahu až to duclo.
Chvilku brečelo, ale asi tak minutku a dobré. Nemá modřinu, nic, normálně se směje. Jsem trošku v šoku, myslíte, že je potřeba jet na pohotovost?
Výška to byla max. 20cm
Musím dávat opravdu veliký pozor.