Náraz do hlavičky ročního dítěte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4613
7.10.14 21:40
@Lejaa píše:
Jako jinak se chová víceméně normálně, tak asi počkáme až usne a zkusíme ty mašličky, jinak to nevidím:(

To bude pravděpodobně ok, taky bych jen sledovala. Není to na místě, kde by vadila případná jizva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
7.10.14 21:40

Vyčisti betadinou, stáhni mašličkou… Sleduj, zda se chová normálně, nezvrací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
7.10.14 22:15

Vyzkoušet reakci zorniček, vyčistit a mašličky a mašličky :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
7.10.14 22:59

Holky, mašličky jsou scifi.. Zkoušeli jsme, řev, tak že počkáme na spánek, řev a nenechá na sebe šáhnout, tak tam má ty mašličky nalepený úplně šajdrem, jakoby je neměl.. Mám takový vztek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
8.10.14 16:16

Jak dnes, dobrý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
8.10.14 16:20

Jo, chová se úplně normálně, ale jak vycítí, že mu tam chcem sáhnout, tak se cukne a jde pryč. Má to zalepený, tak ani nevím, jak to vypadá..:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
8.10.14 18:53

Já bych teda jela na pohotovost, dva dny spátky dcera má 26 měs., spadla a rozsekla si hlavu o roh postele, měla to asi centimetr dlouhé a hlubohé taky dost, hned jsem fičela na chíru, naštěstí je v pořádku, ale to ji to ani nebokelo, nechala si na to klidně sáhnout… pokud ho to bokí, jela bych na rtg, nemusí být spavý ani třeba zvracet atd pokud nemá otřes mozku…ale může mít třeba prasklou lebku…dcera jedné známé spadla a blbě se bouchla, neměla ani rozseklé, ani nezvracela, nebyla spavá…nic, radši s ní jela na rtg a byly týden v nemocnici, měla prasklou lebku… :-( já bych raději zajela na rtg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101611
8.10.14 18:56

@Vendula D. No, jelikož už je to 24 hodin, neurologické příznaky nejsou a s prasklou lebkou se krom sledování nic nedělá, tak bych to již neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
8.10.14 20:07

Když mu na to místo dám pusu, nebo se dotknu jemně prstem rány přes náplast, tak dobrý.. Dle mě se spíš bojí, aby jsme mu tam s tím „něco“ nepodnikali. Krom toho to vše začalo včera ve chvíli, kdy jsem mu sundala náplast, což bylo asi bolestivé.. Pak už bylo nemožné mu s tím něco dělat:( Netuším, co bude dělat, až nastane čas pro sundání i téhle náplati :-D
Myslím, že kdyby měl prasklou lebku, tak by to mělo jiné točky. Ale děkuji za názor:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101611
8.10.14 20:16
@Lejaa píše:
Myslím, že kdyby měl prasklou lebku, tak by to mělo jiné točky. Ale děkuji za názor:)

Nemělo… pokud by bylo bez dalších komplikací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
8.10.14 20:44
@j.a.n.i1 píše:
Nemělo… pokud by bylo bez dalších komplikací.

Ajoo, no tak snad nebude mít prasklou lebku:( Spadl na plastovej cuplík, ten by mu snad lebku nenaštípnul…? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101611
8.10.14 20:54

@Lejaa Hele a i kdyby měl (jako že na 99,9% nemá) tak co, pokud je to bez komplikací, tak na tom stejně není co řešit, sroste to samo, akorát by se neměl cca 14 dní mlátit do hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
8.10.14 20:59

@j.a.n.i1
:lol: jj a to je jak všichni víme, takové malé scifi :-D
Nee, já doufám, že mu opravdu nic není. :) Nejvíc mě trápí případná jizvička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák