Náraz do hlavičky ročního dítěte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
43028
4.8.13 06:14

Mrkni se na muj profil, dala jsem tam nejaky navod, jak sledovat dite po narazu do hlavy. na pohotovost bych nejela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
4.8.13 06:51

Mooc děkuji, uklidnily jste mne, dnes už je malá klasicky od 4 vzhůru a chová se úplně normálně, dělá blbiny, už i mlíčko pila, a teď má čajík, a dnes už tam nemá skoro ani tu bouličku, jen trošičku modřinku :-) uf, to jsem si oddychla :-) všem moc děkuji za odpovědi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
4.8.13 06:53

@Vendula D.
To přeci nebyla větší rána, než když dítě spadne samo při přelejzání překážky, hodí záda ze stoje a podobně. Kdybych se měla lekat každého bouchnutí do hlavičky, tak už jsem na psychiatrii. Občas se prostě někam vrhne po hlavě no. Oni mají ty kebulky na to stavěný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
4.8.13 08:02

Nejela bych, stejne by rtg nedelali, pokud by nemela nejakou jo bouli a spatne reakce nebo tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
4.8.13 09:01

Taky bych jen dítě pozorovala. Takových bouchanců ještě bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
4.8.13 09:08
@Pudloslava píše:
Mrkni se na muj profil, dala jsem tam nejaky navod, jak sledovat dite po narazu do hlavy. na pohotovost bych nejela.

Tak jsem si to zkopírovala do PC. Dobrej návod :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
4.8.13 09:51
@Pudloslava píše:

Ahojky, děkuji, zkopírovala jsem si raději pro příště :-) jen můžu se zeptat, ty jsi zdravotnice? Jen kdybych třeba potřebovala někdy v budoucnu radu :-D Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
4.8.13 10:50
@Pudloslava píše:

:palec:
Nechtěla bys to zveřejnit trochu globálněji? Třeba jako deníček, článek na hlavní straně, nebo alespoň jako samostatnou diskuzi? Tohle totiž myslím využije každá máma minimálně jednou za měsíc. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
4.8.13 11:00

@Bersaba jo, ja to furt piluji. teda uz nejakou dobu jsem na to nemakla, uznavam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
7.10.14 21:14

Ahoj všem,
syn spadl manželovi na takovej čudl u jídelní židličky a rozsekl si hlavu, má to trochu podlitý a má tam šrám.. Jet na pohotovost?
Spavej není, já jsem úplně mimo :((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.10.14 21:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
7.10.14 21:20

Asi bych nejela, jen sledovala, ale tezko rict, takhle na noc je to blby.Jsem prdla, dala bych asi monitor dechu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
7.10.14 21:22

A ještě dodatek je mu 15 měsíců.. Asi ho dost to bolí, šáhnout si na to nenechá, ale je vidět, že je to jakoby „otevřený“. Tak nevím jestli se hnát na pohotovost nebo počkat až usne a zkusit zamašličkovat…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.10.14 21:24

Ty bláho, těžká rada. Takhle na noc se hnát na pohotovost, zase je malinký :nevim: nevím, co ti poradit. Jen soucítím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
7.10.14 21:36

Jako jinak se chová víceméně normálně, tak asi počkáme až usne a zkusíme ty mašličky, jinak to nevidím:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák