Hrozná matka - stříhla jsem omylem miminko u nehtu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
katka379
5.8.13 23:08

@randr Další vražedná kombinace záchodu a malého děcka :lol: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1674
5.8.13 23:09

@katka379
No ja mam teprv 6ti mesicni, sla jsem ji tam prebalit. Takovej ten dementni designovej zachod, vsude zrcadla a cerny skla, ja malou na tygříka, otočim se a jeb ho :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
katka379
5.8.13 23:12

@randr Umím si to představit, takové hajzlíky jsou o hubu…

• Citovat
  • Upravit
katka379
6.8.13 08:59

Však jasně, taky nikde nepíšu, že bych ho tam nechávala denně řádit…jednou mi to stačilo, psala jsem to proto, abych ilustrovala, že i relativně normální rodič občas udělá pořádný zásek, který je ihned po právu potrestán. Olizování prkénka nebo mytí rukou v míse sice není nic moc, ale zas tak by mě to nepálilo, myslím že venku ty děcka ochmatají mnohem horší věci…hlavně na veřejných hřištích, kde teda nechodíme, to by mě asi stresovalo více :lol:. Taky si o sobě nemyslím, že jsem hrozná matka, syn se těší dobrému zdraví i přes mé občasné excesy :lol:. Měla jsem ale potřebu se ohradit, protože vykojený mozek je podle mne celkem dost velká urážka, která si myslím byla úplně zbytečná, navíc od rodiče, jehož děcko už má co do úrazů taky leccos za sebou ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.3.20 13:51

Dítě se stříhlo do prstu

Dobrý den. Syn 5 let si dnes stříhal, byla jsem u něj ale najednou mi říká mami já se střihl. Do prstu zboku k nehtu. Trocha krve, nějak extra hluboké nebo tak mi to nepřijde. Umyla jsem jen studenou vodou a zalepila. :oops: Neměla jsem u sebe nic na vyčištění. :roll: Nemůže se něco stát? Chlap tu řve, že může mít z toho otravu krve 8o to snad ne, že ne? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
53518
29.3.20 13:53
@Anonymní píše:
Dobrý den. Syn 5 let si dnes stříhal, byla jsem u něj ale najednou mi říká mami já se střihl. Do prstu zboku k nehtu. Trocha krve, nějak extra hluboké nebo tak mi to nepřijde. Umyla jsem jen studenou vodou a zalepila. :oops: Neměla jsem u sebe nic na vyčištění. :roll: Nemůže se něco stát? Chlap tu řve, že může mít z toho otravu krve 8o to snad ne, že ne? :nevim:

Ne, až půjdeš kolem lekárny, zakup nepálivou desinfekci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16947
29.3.20 13:54
@Anonymní píše:
Dobrý den. Syn 5 let si dnes stříhal, byla jsem u něj ale najednou mi říká mami já se střihl. Do prstu zboku k nehtu. Trocha krve, nějak extra hluboké nebo tak mi to nepřijde. Umyla jsem jen studenou vodou a zalepila. :oops: Neměla jsem u sebe nic na vyčištění. :roll: Nemůže se něco stát? Chlap tu řve, že může mít z toho otravu krve 8o to snad ne, že ne? :nevim:

Ahoj,

pokud nůžky máte opravdu na stříhání papíru a nejsou od hlíny, bobků, plesnivých zbytků jídla a já nevím od čeho ještě, tak z čeho by měl mít otravu krve? Nádech, výdech a muž at si dá pivo a dá ti klid. ;)

Neboj, dělala jsi to správně a nic nedostane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27634
29.3.20 13:55
@Anonymní píše:

no a nemáš doma trochu alkoholu? taky dobrý na vyčištění a pro chlapa na uklidnění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
29.3.20 13:56

Ne pokud mel čisté ruce a nuzky taky nebyly nejake znecistene, tak by se nic stat nemelo, to by byla sakra blbá nahoda. Kolikrat se člověk o neco rizne, skrabne atak a nic se nestane. Aspoň ja sem teda v jednom kuse on neceho porezana a nikdy to nejak extra necistim, max oplachnu vodou z kouhoutku a nikdy se nic nezanitilo. Chlap at si da mokrej hadr na hlavu a nestresuje te :roll: muzes ten prst pozorovat, kdyby se neco delo, tak to bude v okolí rudnout a bude to teplé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
29.3.20 13:57

Není tvůj chlap tak trochu hysterka? :mrgreen: Neboj, otravu krve z toho mít fakt nebude. Kdyby tvůj choť viděl, co všechno přežily moje děti, tak je zralej na psychiatra. Odřeniny všeho druhu a velikostí jsou u nás na denním pořádku. A to jsme na vesnici. Většinou jen omyju vodou a zalepím. Kdyby jsme umírali na drobné rány čistýma nůžkama, tak už dávno lidstvo vymřelo… :mrgreen: Na desinfekci se vykašli, ale vřele doporučuju pořídit manželovi Lexaurin…

• Citovat
  • Upravit
2660
29.3.20 13:58
@Anonymní píše:

Proc by mel mit otravu krve? Tvuj muz ma vazne vtipne napady. Pokud nemas desinfekci - to se mi nechce v dnesni dobe verit - nemas ani gel na ruce, betadine mast, gencianu, hypermangan, kyslicnik nebo treba jox do krku? Ale stacilo by i mydlo. Kolikrat mel tvuj muz otravu krve, kdyz se skrabl, rizl nozem? Nenech se vyvest z konceptu. Dite nebude mit otravu krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
29.3.20 13:59

@ka2ka nebo mě napadla i voda po holení.. :) pro to uklidnění.. Jinak si též myslím, že se nic stát nemůže ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
29.3.20 14:01
@Anonymní píše:

Ne- fakt se mu nemůže nic stát, natož aby měl otravu krve.
Nejde manžela zaměstnat něčím, při čem si fyzciky vybije nervozitu z karantény?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1841
29.3.20 14:01
@Janli píše:
Není tvůj chlap tak trochu hysterka? :mrgreen: Neboj, otravu krve z toho mít fakt nebude. Kdyby tvůj choť viděl, co všechno přežily moje děti, tak je zralej na psychiatra. Odřeniny všeho druhu a velikostí jsou u nás na denním pořádku. A to jsme na vesnici. Většinou jen omyju vodou a zalepím. Kdyby jsme umírali na drobné rány čistýma nůžkama, tak už dávno lidstvo vymřelo… :mrgreen: Na desinfekci se vykašli, ale vřele doporučuju pořídit manželovi Lexaurin…
:potlesk:
Proboha snad ma kluk nejakou imunitu. Kolik jsme v zivote meli odrenych kolen, kolikrat se riznes v kuchyni atd. I kdyby ty nuzky byly spinave, tak si s tim zdrave telo poradi.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
29.3.20 14:02

Tak on si ty nůžky vzal od babičky a ta je má s baterkama a vším možným dohromady. Ale ty nůžky jsou max. Od izolepy a papíru snad :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák