Bouchnutí do hlavičky o poličku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
50
4.8.16 17:16

Bouchnutí do hlavicky o policku

Ahoj maminky jsem hrozná matka. Dneska jsem malou zvedala z kresilka a udeřila jsem ji hlavičkou o poličku. Nevim měla jsem nějaký výpadek a neuvedomila jsem si ze tam je. Malá chvili plakala a pak jsem ji zrušila. Nebyla to nějak velká rána. Stalo se to asi v 11 dopoledne. Teď ji kontroluju a je v pohode. Papá a i se směje. A občas zaplace. To je ale normální. Myslíte ze bych měla raději zajet na pohotovost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35704
4.8.16 17:18

Nevím kolik jí je a jak moc jsi ji majzla, ale já bych nejela pokud to nebylo fakt vší silou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
4.8.16 17:21

Je ji 3 a pul měsíce a nebylo to nějak moc. Jen jsem ji zvedla. Ale rána to byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
4.8.16 18:02

Já bych nejela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mila.dka1
4.8.16 19:04

Jestli je v pohodě, tak bych nejela - malá mi spadla po nočním kojení ve 4 měsících z postele (prvně v životě se otočila na druhou stranu a ještě jednou…, obličejem ještě po cestě vzala noční stolek s úchytkou, celou noc jsem nemohla spát strachem, ale kromě oteklého rtu a neustálého opožďování růstu zubů na té straně žádný následek nemá…

• Citovat
  • Upravit
2193
4.8.16 19:48

Ja bych taky nejela..malou jsem taky nechtene. majzla do hlavy kdyz jsem delala hopla o. Svetlo,jen.jsem ji pak pozorovala…pokud nezvraci, je jako obvykle bude to ok, a ze plakala je. normalni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
4.8.16 20:08

Nikam bych nejela. Jinak jsi priserna matka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
4.8.16 20:11
@sloniiik píše:
Ahoj maminky jsem hrozná matka. Dneska jsem malou zvedala z kresilka a udeřila jsem ji hlavičkou o poličku. Nevim měla jsem nějaký výpadek a neuvedomila jsem si ze tam je. Malá chvili plakala a pak jsem ji zrušila. Nebyla to nějak velká rána. Stalo se to asi v 11 dopoledne. Teď ji kontroluju a je v pohode. Papá a i se směje. A občas zaplace. To je ale normální. Myslíte ze bych měla raději zajet na pohotovost?

myslím, že ne ;) a bacha na poličky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
4.8.16 20:12

No uz jsem se aspoň trochu uklidnila, ale dneska jsem si neříkala ze jsem příšerná matka, ale nadavala mnohem hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák