Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj maminky jsem hrozná matka. Dneska jsem malou zvedala z kresilka a udeřila jsem ji hlavičkou o poličku. Nevim měla jsem nějaký výpadek a neuvedomila jsem si ze tam je. Malá chvili plakala a pak jsem ji zrušila. Nebyla to nějak velká rána. Stalo se to asi v 11 dopoledne. Teď ji kontroluju a je v pohode. Papá a i se směje. A občas zaplace. To je ale normální. Myslíte ze bych měla raději zajet na pohotovost?
Nevím kolik jí je a jak moc jsi ji majzla, ale já bych nejela pokud to nebylo fakt vší silou.
Je ji 3 a pul měsíce a nebylo to nějak moc. Jen jsem ji zvedla. Ale rána to byla.
Jestli je v pohodě, tak bych nejela - malá mi spadla po nočním kojení ve 4 měsících z postele (prvně v životě se otočila na druhou stranu a ještě jednou…, obličejem ještě po cestě vzala noční stolek s úchytkou, celou noc jsem nemohla spát strachem, ale kromě oteklého rtu a neustálého opožďování růstu zubů na té straně žádný následek nemá…
Ja bych taky nejela..malou jsem taky nechtene. majzla do hlavy kdyz jsem delala hopla o. Svetlo,jen.jsem ji pak pozorovala…pokud nezvraci, je jako obvykle bude to ok, a ze plakala je. normalni
@sloniiik píše:
Ahoj maminky jsem hrozná matka. Dneska jsem malou zvedala z kresilka a udeřila jsem ji hlavičkou o poličku. Nevim měla jsem nějaký výpadek a neuvedomila jsem si ze tam je. Malá chvili plakala a pak jsem ji zrušila. Nebyla to nějak velká rána. Stalo se to asi v 11 dopoledne. Teď ji kontroluju a je v pohode. Papá a i se směje. A občas zaplace. To je ale normální. Myslíte ze bych měla raději zajet na pohotovost?
myslím, že ne
a bacha na poličky
No uz jsem se aspoň trochu uklidnila, ale dneska jsem si neříkala ze jsem příšerná matka, ale nadavala mnohem hůř.