Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ma teplotu? Boli ho to?
Tipuju, ze je to zanet. Jelikoz je patek tak bych tam mozna skocila taky.
Ráno se mu pokusím do toho očíčka kouknout a když to tam bude tak tam teda zajedem.
@Loki01 Právě že si to očíčko ani nák nemačká, jen ho má červený myslela jsem že ta žilka, pak mě napadlo jestli ho nemá podrážděný od prachu ted si furt hraje v hlíně a tu má opravdu všude tak jestli se mu tam nedostal prach no a ted večer před spaním jsem si všimla tý bouličky.
@Anonymní píše:
@Loki01 Právě že si to očíčko ani nák nemačká, jen ho má červený myslela jsem že ta žilka, pak mě napadlo jestli ho nemá podrážděný od prachu ted si furt hraje v hlíně a tu má opravdu všude tak jestli se mu tam nedostal prach no a ted večer před spaním jsem si všimla tý bouličky.
Je to mozne. Pokud nema teplotu tak by to melo byt ok, urcite do rana.
Nez pujdes spat tak zkontroluj teplotu
@Loki01 Jj zkouknu to
po pravdě si to zítra nedovedu představit, aby mu někdo sahal na oko, já mám co dělat abych ho zkoukla natož někdo cizí… ![]()
Nase mala me s timhle kdysi taky vystrasila, ale bylo to prasklou zilkou a za par dni to zmizlo.
Prave ze mela, taky jsem mela strach, co to je. Takovou malou pruhlednou.
Jo malej jí má taky pruhlednou.Tak ted nevím, určitě až řeknu mužskýmu že pojedem tak bude chytrej že to nic neni…
@inap píše:
Prave ze mela, taky jsem mela strach, co to je. Takovou malou pruhlednou.
Nic maligniho to urcite neni, jestli se bojis toho
@Loki01 píšleNic maligniho to urcite neni, jestli se bojis toho
U nas uz je to tak sedm let zpatky, a jeste porad vidi ![]()
Už dva dny má syn (jsou mu 2 roky) načervenalé oko (bělmo),podle mě mu praskla žilka. Ale dneska jsem si všimla že má na tom bělmu i takovou malou bouličku. Nevíte někdo co by to mohlo být??? Mám zítra zajet na pohotovost nebo počkat do pondělí a jít k dětský???