Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Milé maminky moc vás prosím o radu naší holčičce bude půl roku a já jsem jeden večer po koupání zjistila,že má na jednom prsíčku takovou bulku a na tom druhém ne,ale nevím zda se mám znepokojovat či být v klidu a nebo raději zajít za DR.?Moc díky Eliška ![]()
Ahoj Eliško,
buď v klidu
Přesně to samé se stalo našemu Patrískovi a prošli jsme i ultrazvuk a byla jsem pěkně vyplašená.Závěr:hormonální změny v těle.Patrískovi byly v té době 4 měsíce.
Zmizelo to samo do týdne.Ale tehdy mi řekli,že tam ta boulička může i zůstat a nic to neznamená.Taky jsem tenkrát psala na emimi dotaz a možná by se to někde vyštrachalo,zkus se mrknout zpět do diskuse-jsou tam i rady maminek,co mi tenkrat odpovídaly ![]()
Pa a hlavně klid ![]()
Martina a Patrisek 16 měs
Moc děkuji Marti to jsem ráda aspon,že tak ,ale k Dr. stejně půjdu kvůli očíčku tak jí to ukážu ,ale asi mi řekne to samé co ty tak moc díky pa Eliška a Elinka
Ahoj,
i já jsem kdysi psala ten samý dotaz do diskuze, naší Anetce se bulka objevila asi v půl roce. Doktorka mi řekla, že je to „normální“, v naší stravě je spousta hormonů a že k ní chodí jednoleté děti s vyvinutýma prsama
Na vyšetření nás ani neposlala. Teď má Anetka malé bulky v obou prsou a vypadá to, že už asi nezmizí ![]()
Silvie+Anetka 8,5 měs.
Ahoj holky tak jsme byli u Dr. a ta nám řekla,že je to vlivem hormonů a že se také může stát,že najednou začne malé vytékat s prsíček moje mateřské mléko že je to normální.Kdyby se to náhodou začlo zvětšovat tak nás pošle na UTZ,ale nemám si s tím lámat hlavu.Ale moc vám děkuji za odpovědi alespon jste mě ujistili,že se nejedná o nic vážného díky pa Eliška a Elinka skoro 6m