Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Je to fakt děsivý, tenhle rok byl kolem nás jen umírací a to prostě člověka fakt děsí… Jasně, že všichni jednou umřeme, ale doufám, žeza hooooodně dlouho a můj stav strachu opět přejde.. Dřív jsem byla ke všemu dost lehkomyslná.. kouření, společenské akce, málo spánku, hodně zábavy… pořád se ráda bavím, ale fakt už myslím i na ty druhé a ne jen na sebe ![]()
smaria píše:
Je to fakt děsivý, tenhle rok byl kolem nás jen umírací a to prostě člověka fakt děsí… Jasně, že všichni jednou umřeme, ale doufám, žeza hooooodně dlouho a můj stav strachu opět přejde.. Dřív jsem byla ke všemu dost lehkomyslná.. kouření, společenské akce, málo spánku, hodně zábavy… pořád se ráda bavím, ale fakt už myslím i na ty druhé a ne jen na sebe
Je to pravda, taky mám kolem sebe dost nemocných, ale takhle nesmíme přemýšlet, to bysme se z toho zbláznily :mrgreen
Dojdi si s bouličkou,( pokud ti mezi tím nezmizí), doktorka tě uklidní a zas bude líp ![]()
vertigo píše:smaria píše:Holky, nevím, jestli to přejde, měla jsem to taky - navíc mě se to umocnilo, když mi nečekaně zemřel tatínek, vždy byl chvíli klid, ale jakmile mě začalo něco bolet nebo tak, hned jsem viděla bůhvíjaké choroby- a vždy mě uklidnilo až vyšetření u doktoraHanča Domča píše:Doufám, že je to jen teď, jak je dcera malá, že to snad přejde… Musíme se každý den veselit s dětma a partneramasmaria píše:Ahojík i já jsem těď na tom tak nějak podobně od té doby co se narodila naše Domča taky se pořád pozoruji …prolezla jsem i par doktorů ale vše je ok jen nevím jak se toho zbavit..holt moc nad sebou přemýšlím
Nejhorší je, že jsem se začla takhle až moc sledovat, když se mi narodila dcera. Mám o sebe nějaký hrozný strach a připadám si občas, jako blázenKatastrofické scénaře se mi poslední dobou v hlavě jen hemží, je to dost otravné, ráda bych se toho zbavila…
Ale je to tak mám strach abych byla ok protože tu mám přítele a Dominičku a nejde už jen o mě.. A co teprve, když je něco dětem - to šílím úplně
To naprosto chápu, když mi před lety udělali konečně pořádnou diagnózu a řekli, že důchodu se teda rozhodně nedožiju, dávali mi tak pět let. Nejdřív to byl šok, ale pak když minulo těch pět let a jinej doktor mi řekl, že mě nějakej doktorskej prorok blbě postrašil, tak jsem to brala, že jsem mladá a musím žít teď a hned. Takže o sebe mám strach jen kvůli svojí holčičce, manželovi, rodičům… Za to o ty ostatní, miminkem počínaje a našima konče, jsem neskutečnej histerickej maniak, co každkýho honí po doktorech… ![]()