Boulička v čelisti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
417
7.1.12 11:37

Je to fakt děsivý, tenhle rok byl kolem nás jen umírací a to prostě člověka fakt děsí… Jasně, že všichni jednou umřeme, ale doufám, žeza hooooodně dlouho a můj stav strachu opět přejde.. Dřív jsem byla ke všemu dost lehkomyslná.. kouření, společenské akce, málo spánku, hodně zábavy… pořád se ráda bavím, ale fakt už myslím i na ty druhé a ne jen na sebe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3267
7.1.12 14:18
smaria píše:
Je to fakt děsivý, tenhle rok byl kolem nás jen umírací a to prostě člověka fakt děsí… Jasně, že všichni jednou umřeme, ale doufám, žeza hooooodně dlouho a můj stav strachu opět přejde.. Dřív jsem byla ke všemu dost lehkomyslná.. kouření, společenské akce, málo spánku, hodně zábavy… pořád se ráda bavím, ale fakt už myslím i na ty druhé a ne jen na sebe :-)

Je to pravda, taky mám kolem sebe dost nemocných, ale takhle nesmíme přemýšlet, to bysme se z toho zbláznily :mrgreen
Dojdi si s bouličkou,( pokud ti mezi tím nezmizí), doktorka tě uklidní a zas bude líp :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
7.1.12 18:41
vertigo píše:
smaria píše:
Hanča Domča píše:
smaria píše:
Nejhorší je, že jsem se začla takhle až moc sledovat, když se mi narodila dcera. Mám o sebe nějaký hrozný strach a připadám si občas, jako blázen :-) Katastrofické scénaře se mi poslední dobou v hlavě jen hemží, je to dost otravné, ráda bych se toho zbavila…
Ahojík i já jsem těď na tom tak nějak podobně od té doby co se narodila naše Domča taky se pořád pozoruji …prolezla jsem i par doktorů ale vše je ok jen nevím jak se toho zbavit..holt moc nad sebou přemýšlím
Ale je to tak mám strach abych byla ok protože tu mám přítele a Dominičku a nejde už jen o mě :?
Doufám, že je to jen teď, jak je dcera malá, že to snad přejde… Musíme se každý den veselit s dětma a partnerama :-)
Holky, nevím, jestli to přejde, měla jsem to taky - navíc mě se to umocnilo, když mi nečekaně zemřel tatínek, vždy byl chvíli klid, ale jakmile mě začalo něco bolet nebo tak, hned jsem viděla bůhvíjaké choroby- a vždy mě uklidnilo až vyšetření u doktora :-).. A co teprve, když je něco dětem - to šílím úplně :mrgreen:

To naprosto chápu, když mi před lety udělali konečně pořádnou diagnózu a řekli, že důchodu se teda rozhodně nedožiju, dávali mi tak pět let. Nejdřív to byl šok, ale pak když minulo těch pět let a jinej doktor mi řekl, že mě nějakej doktorskej prorok blbě postrašil, tak jsem to brala, že jsem mladá a musím žít teď a hned. Takže o sebe mám strach jen kvůli svojí holčičce, manželovi, rodičům… Za to o ty ostatní, miminkem počínaje a našima konče, jsem neskutečnej histerickej maniak, co každkýho honí po doktorech… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí