Boulička za uchem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9025
2.1.13 21:46
@Alčák1 píše:
@Freetibet jinak moje mamka si taky našla bouličku ale na boltci, bylo to před Vánoci :,( ona je hrozná, hned všechno mačká… :cert: nakonec ji to tak bolelo, že šla na chíru. Tam ji to vyřízli, takže teď má malinko zdeformovaný ucho, Dr - náš rodinný lékař ji řekl, že to pošle na histologii, že se mu to nelíbí / naše prababička zemřela na rakovinu ucha, nosila šátek pořád od krve a nenechala na sebe sáhnout. Jednou tam děda nečekaně k ní přišel, tak šátek zrovna neměla a měla díru do hlavy, ucho už tam nebylo, ta rakovina ji ho sežrala, 3 týdny na to co ji takhle děda načapal, zemřela ve věku 86 let v nemocnici / na štěstí to byla jenom nějaká tuková boulička, nic vážnýho :lol: :dance:

To muselo být hrozný, jak dlouho to prababička asi měla???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
3.1.13 12:15

@alisekR hele já ti ani nevím :nevim: v té době mi bylo 10 let. Ale pamatuju si, prababička špatně chodila a měla velkou nadváhu a otevřené obě nohy. A jak nemohla chodit, tak se přesouvala tím způsobem, že měla židličku, tu šourala před sebou a opírala se o ní, vždycky tu židličku došourala k oknu a u okna seděla celý odpoledne, mluvila s lidma co šly okolo / bydlíme v obci, kde se všichni známe od narození / a jako malý holky se ségrou jsme občas seděli s ní a jednoho dne jsme si všimli, že má prababička šátek od krve :( / to bylo jaro /, trvalo to celkem dlouho cca půl roku, podle mě ji to muselo bolet :nevim: na Vánoce nás už děda k prababičce nepustil, že marodí / prababička bydlela dole a babička s dědou nahoře v patře. A jednoho dne když jsme tam přišli, jsme řekli, že jdeme na dvůr a nenápadně jsme chtěli jít k prababičce a bylo zamčeno a pak jsme se dozvěděli, že prababička umřela :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
3.1.13 21:14

@Alčák1 Jsou to potom smutný konce, někdy si říkám, že nějakýho extra strašně vysokýho věku, bych se ani dožít nechtěla. Mě umřela babička, jedna před 6 lety, našli jsme jí s mamkou ve vaně. druhá před rokem, když jsem jí držela za ruku v nemocnici :andel: Bohužel mám na to štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
3.1.13 21:38

@alisekR ale víš co je nejhorší, ono jim něco je a chovají se jako malý děti :nevim: manželovo babičce otékaly nohy a tak ji manželův tatínek vyjednal vyšetření až v Chomutově. Přijel pro ni a ona si postavila hlavu, že nikam nepojede. No nenacpali ji do auta ani omylem :cert: cca za 14 dní ji našel manželův tatínek v křesle u televize :? kdyby tam jela, možná by se to nestalo :nevim: dneska by se radovala z pravnoučátka ale bohužel už je 10let po smrti :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek