Červené tečky na pusince

492
30.12.12 18:24

červené tečky na pusince

Ahoj holky, synkovi (9 měsíců) se začaly cca před 4 měsíci dělat kolem pusinky červené tečky, vypadá to jako vyrážka. Je pravda, že hodně slintá, všechno dává do pusinky, dříve se to přes noc ztratilo, ale teď to má pořád, někdy se to rozleze až na oční víčka. Dr říkala, ať mu to mažu sudocremem, ale vůbec to nepomáhá. Koupila jsem Excipial krém, ten pomohl na chvíli, ale už to má zase. Máte s tím některá zkušenosti? Popř. co vám pomohlo? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
700
30.12.12 21:51

Poradim masticku boiderma ABC derm PEri-Oral.Syn mel pupinky kolem pusinky a tohle nam do tydne pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
30.12.12 22:37

Ahojky, mládě to má taky, už od léta, nejdřív jsme mysleli že je alergická na psa(švagrův jí v nestřeženém okamžiku oblízl a vzápětí se osypala)tak jsme jí drželi od psů na kilometr-žádné zlepšení, pak na radu kamarádky na obličej nepoužívám vlhčené ubrousky(nikdy jí nevadily, následovalo malé zlepšení).Je to tři dny co mě napadlo jestli není na něco alergická a asi jediné co jí v létě přibylo do jídelníčku je čokoláda takže jí nedávám nic čokoládového ani kakaového a začíná to pomalu mizet :pankac: :pankac:
jinak doktorka jí viděla dvakrát a nejdřív že to nic není a pak že máme mazat taky tím Excipialem a pak modrou indulónou
Tak se zkus zamyslet jestli to nemůže být potravinová alergie :nevim: :nevim:
Kamarádce se loni v zimě osypal syn(jen kolem pusinky),nejdřív myslela že to má z toho že slintá a má věčně v puse dudlík a časem přišla na to že je alergický na rajčata :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Van11
2.10.13 10:40

ven11

Ahoj potrebuji poradit. malemu 5mesicu se dneska rano udelaly takove cervene tecky na cele ma jich tam tak 5 jednu na licku jinak sem ho prohlidla a na tele zatim nikde.jsou ploche cervene velke asi jak pihy na nose nevite co to muze byt??

• Citovat
  • Upravit
7.10.13 09:36

Zdravím, taky bych měla jednu otázku. Malé jsou 4 měsíce, na radu lékařky jsem začala s příkrmy a to se špenátem. Malé se hned po papání udělaly kolem pusy červené flíčky, které ale cca po 10 minutách zmizely… Může to být alergie? Mám si dát pozor a špenát jí už nedávat? Moooc dík za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek